"İşimizi iyi yapıyoruz"

Galatasaray'ın Brezilyalı sol beki Alex Telles, kendisiyle ilgili çıkan transfer haberlerini geride bıraktıkları 2 kupalı sezona bağladı.

NTV Spor 07.07.2015 - 15:52
"İşimizi iyi yapıyoruz"

Galatasaraylı Alex Telles, Avusturya'da takımının kamp yaptığı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Kampın şu ana kadar çok iyi geçtiğini söyleyen Alex Telles, Prandelli döneminde de burada kamp yaptıklarını, o yüzden alışkın oldukları bir ortamda, çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını dile getirdi.
 
Inter de dahil olmak üzere birçok Avrupa kulübü ile adı geçen Brezilyalı sol bek, kendisine bu konuyla ilgili yöneltilen soruya,  "Geçen sezon 2 kupa kaldırdık. Bu da doğal olarak diğer kulüplerin ilgisini çekti. Bu tekliflerin gelmesi, işimizi iyi yaptığımızın göstergesidir ancak benim ayrılmak gibi bir niyetim yok, tüm konsantrasyonum Galatasaray'ın başarısına yönelik" diye yanıt verdi.

Telles, Muslera ile aralarında çok yakın bir ilişki olduğunu ve Uruguaylı eldivenin geçen sezon takım için önemli kurtarışlara imza attığını söyleyen, ayrılmasının takım için kayıp olacağını, ancak kendisinin vereceği kararı destekleyeceğini belirtti.

Genç oyuncu, profesyonel kariyeri boyunca her zaman en iyisini vermeye çalıştığını ve bunu yapmaması durumunda Galatasaray gibi büyük takımların formasını giymenin mümkün olamayacağını söyledi.

"PODOLSKI TRANSFERİ ÇOK FAYDALI OLACAK"
"Gelecek sezon aynı kanatta forma giyeceğin yeni transfer Lukas Podolski ile ilgili düşüncelerin neler?" şeklindeki soruya Telles, "Podolski çok kaliteli ve kariyerli bir oyuncu, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde istediğimiz sonuçları elde edemedik. Böyle oyunculara sahip olması takımımız adına çok faydalı olacak" diye yanıt verdi.

Telles, transfer edilmesi beklenen Carole ile ilgili de, "Her mevkide yaşanacak takım içi rekabet başarıyı getirecek, bu sebeple Carole'ün takıma katılması beni mutlu edecek" şeklinde görüş belirtti.

Son olarak vatandaşı Felipe Melo'nun takımdaki geleceği le ilgili kendisiyle konuşup konuşmadığı sorulan Brezilyalı oyuncu, Melo'nun takım için önemli bir figür olduğunu, ancak yine de ayrılacağına veya kalacağına dair en iyi kararı Melo'nun vereceğini ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...