Forvet arayışı sürüyor!

Galatasaray'da forvet arayışı sürüyor. Huntelaar'dan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçmeyi düşünen sarı kırmızılıların yeni adayı John Guidetti.

NTV Spor 07.07.2015 - 21:31
Forvet arayışı sürüyor!

Galatasaray, Lukas Podolski transferinden sonra hücum gücünü artırmak için arayışlarına devam ediyor.

Klaas-Jan Huntelaar'ın yıllık 3,5 milyon euro istemesi ve menajerinin talep ettiği yüksek rakamlar, bu transferin tıkanma noktasına gelmesine yol açtı.

Sarı kırmızılılar, Sightorsson'un Nantes kulübüyle sözleşme imzalamasıyla farklı seçenekleri değerlendirmeye başlamıştı.

Bonservisi Lokomotiv Moskova'da bulunan Niasse'yi kiralamayı planlayan yönetim bu transferde aceleci davranmıyor.

Sarı kırmızılıların bir diğer seçeneği ise İsveçli golcü John Guidetti. Geçtiğimiz sezonu Celtic'te kiralik olarak geçiren 23 yaşındaki futbolcu, 24 maçta 8 gol attı.

Yönetim, genç yabancılarla, kadronun yaş ortalamasını düşürmek amacında.

Sag bek transferi için Maxi Pereira'yi gündeminden çıkaran sarı kırmızılı ekip, Sabri Sarıoğlu ve Tarık Çamdal ikilisine güveniyor. Hamzaoğlu, mecbur kalınmasi halinde takım içinden Hamit Altıntop ve Dany'yi de o bölgede alternatif olarak düşünüyor.

Yönetim, sol beke 24 yaşındaki Carole ile takviye yaparak kadroyu genişletmeyi planlıyor. Fransa 2. Lig ekiplerinden Troyes'dan transfer edilen Fransız oyuncu, önümüzdeki günlerde Avusturya kampına katılacak. Hamza Hamzaoğlu, Carole transferi ile defansın solunda Alex Telles'e alternatif yaratacak.

Sayfa Yükleniyor...