Guardiola, Brezilya'yı istemiş!

Barcelona'nın Brezilyalı oyuncusu Dani Alves, çarpıcı bir açıklama ile gündeme oturdu. Alves, Pep Guardiola'nın, 2014 Dünya Kupası öncesi Brezilya Milli Takımı’nı çalıştırmak istediğini söyledi. Alves'e göre, milli takımı bir yabancıya emanet etmekten çekinen Brezilyalı yetkililer, Guardiola'ya olumsuz yanıt verdi.

NTV Spor 08.07.2015 - 11:18
Guardiola, Brezilya'yı istemiş!

"Pep Guardiola, 2014 Dünya Kupası öncesi Brezilya Milli Takımı'nın başına geçmek istedi"

Bu sözler, Barcelona'nın, Brezilyalı sağ beki Dani Alves'e ait. 2014 Dünya Kupası öncesi eski teknik direktörü Guardiola ile görüştüğünü ifade eden Alves; "Pep bizi şampiyon yapmak istiyordu. Bunun için planı hazırdı. Ancak Brezilyalı yetkililer milli takımı bir yabancıya emanet etmekten çok korkuyordu. Halkın Guardiola'yı kabul etmeyeceğini düşündükleri için kendisine olumsuz yanıt verdiler" dedi.

Alves, Guardiola'nın, Brezilya Milli Takımı'nın başına getirilmemesini büyük bir hata olarak nitelendirdi. Guardiola'yı "Dünyanın en iyi teknik direktörü" olarak gösteren Alves; "Brezilya Milli Takımı her zaman dünyanın en iyileriyle çalışmalı. Pep Guardiola gibi bir teknik direktörün Brezilya'nın başına geçmesini istemeyenlerin, milli takımı düşündüklerini sanmıyorum" diye konuştu.

Brezilya, ev sahipliği yaptığı 2014 Dünya Kupası'na Luis Felipe Scolari yönetiminde katılmıştı. Sambacıların Dünya Kupası macerası, yarı finalde Almanya karşısında aldıkları 7-1'lik tarihi hezimet ile son bulmuştu.

Sayfa Yükleniyor...