"Schweinsteiger ilgiden hoşnut"

Bayern Münih'in Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, oyuncuları Bastian Schweinsteiger'in, Manchester United'ın kendisiyle ilgilenmesinden hoşnut olduğunu söyledi.

NTV Spor 09.07.2015 - 17:46
"Schweinsteiger ilgiden hoşnut"

Rummenigge, Münih kentinde gerçekleşen bir sponsor tanıtımında, sözleşmesi 2015-16 sezonu sonunda bitecek Schweinsteiger'e ilişkin 30 yaşındaki futbolcuyla birkaç gün önce telefonla konuştuğunu ve yarın bir görüşme daha gerçekleştireceklerini paylaştı.

Rummenigge, Manchester United'ın kadrosuna katmak istediği iddia edilen Schweinsteiger hakkında "İngiltere'den gösterilen ilginin, hoşuna gittiğini sezdiğimi gizlemeyeceğim" dedi.

Schweinsteiger'in vereceği kararın beklenilmesi gerektiğini ifade eden Rummenigge, Alman milli oyuncunun, United'ın Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria ile takas edileceğine yönelik söylentilerin, hiçbir şekilde tartışılmadığını ve iki takım tarafından da düşünülmediğini kaydetti.

Rummenigge, teknik direktör Pep Guardiola'nın bir yıl sonra sonra bitecek kontratının uzatılmasıyla ilgili de çok rahat olduklarını ve Guardiola'nın 30 Haziran 2016'dan sonra görevine devam etmesi için ellerinde "iyi kartlar" bulunduğunu dile getirdi.

Bayern Münih'in kadro planlanmasının henüz tamamlanmadığına işaret eden Rummenigge, Bayern Münih'in, 31 Ağustos'ta sona erecek transfer dönemi içinde değişiklikler yapabileceği sinyalini verdi.

Sayfa Yükleniyor...