Khedira yeni formasıyla!

Serie A ekiplerinden Juventus, yeni transferi Sami Khedira'yı basının karşısına çıkardı. Khedira, Juventus'un da en az eski takımı Real Madrid kadar büyük bir kulüp olduğunu söyledi.

NTV Spor 16.07.2015 - 12:11
Khedira yeni formasıyla!

Gelecek sezon Juventus'un başarısı için mücadele edecek Sami Khedira, yeni formasıyla İtalyan basınının karşısına çıktı. Torino ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzalayan 28 yaşındaki Alman futbolcu, en büyük hedefinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamak olduğunu dile getirdi. 

Khedira, Real Madrid'den ayrıldığı için üzgün olmadığını da söyledi. Juventus'un da Real Madrid kadar büyük bir kulüp olduğunu savunan Khedira, başarılı olacağına inandığını vurguladı.

Juventus, Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Khedira için bonservis bedeli ödemedi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde finale kadar ilerleyen İtalyan ekibi, yeni sezon öncesi en golcü ismi Carlos Tevez ile orta sahanın beyni Andrea Pirlo'yu kaybetti. Juventus bu oyuncuların boşluğunu Mario Mandzukic, Avrupa'nın geleceği en parlak forvetlerinden biri olarak gösterilen Paula Dybala ve İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen Sassuolo'lu Simone Zaza ile doldurdu.

Sayfa Yükleniyor...