Türkiye Kupası yarı final rövanş maçları ne zaman oynanacak? ZTK yarı final rövanş mücadelesi maç programı

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmaları tamamlandı. Beşiktaş ve Ankaragücü golsüz berabere kalırken Trabzonspor, Fatih Karagümrük’ü 3-2 mağlup etti. Türkiye Kupası rövanş mücadelesinde Beşiktaş her türlü galibiyette tur atlayan takım olurken beraberlik durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Diğer yarı final karşılaşmasında ise Karagümrük evinde Trabzonspor’u ağırlayacak. Bordo-mavililer, sahadan galibiyet veya beraberlik ile ayrılması durumunda adını finale yazdıracak. Peki ZTK yarı final rövanş maçları ne zaman oynanacak? İşte, TFF tarafından açıklanan maç programı…

Haber Merkezi - NTV Spor 25.04.2024 - 16:23
Türkiye Kupası yarı final rövanş maçları ne zaman oynanacak? ZTK yarı final rövanş mücadelesi maç programı

’nda yarı finalinde ilk maçlar bu hafta tamamlandı. Ankaragücü ve Beşiktaş ile Trabzonspor ve Karagümrük kozlarını paylaştı. Kupada finale yükselmek için mücadele eden takımlar rövanş maçlarına odaklandı. yarı final rövanş maçı takvimi belli oldu. Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu’nda Ankaragücü’nü ağırlarken, Karagümrük ise Olimpiyat Stadyumu’nda Trabzonspor’u konuk edecek. Yarı finalde ikinci maçlar Mayıs ayında oynanacak. Peki ZTK yarı final rövanş maçları ne zaman? İşte, açıklanan tarihler…

ZTK YARI FİNAL RÖVANŞ MAÇLARI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Beşiktaş, Ankaragücü’nü konuk edecek. Beşiktaş - Ankaragücü mücadelesi 7 Mayıs Salı günü saat 20:30’da başlayacak.

Diğer yarı final mücadelesinde ise Karagümrük, Trabzonspor’u ağırlayacak. Karagümrük - Trabzonspor mücadelesi 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da oynanacak.

HANGİ TAKIM NASIL FİNALE KALIR?

Türkiye Kupası’nda deplasman golü kuralı uygulanmıyor. Beşiktaş - Ankaragücü karşısında her türlü galibiyette tur atlayacak.

Benzer şekilde Ankaragücü, deplasmanda siyah-beyazları mağlup etmesi durumunda final oynayacak. Mücadele beraberlikle tamamlanması durumunda finale yükselen takımı uzatmalar belirleyecek.

Rakibini ilk karşılaşmada 3-2 mağlup eden Trabzonspor, her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda finale yükselecek.

Karagümrük’ün maçı tek farklı kazanması durumunda mücadele uzarken iki farklı galibiyette ise Karagümrük doğrudan finale kalacak.

Sayfa Yükleniyor...