"Ramos'u bırakmayacağız!"

Real Madrid teknik direktörü Rafael Benitez, adı Manchester United ile anılan Sergio Ramos'u bırakmayacaklarını söyledi. Benitez, kaleci Casillas'ın, Porto'ya gönderilmesiyle ortaya çıkan krizi de bir an önce aşmaları gerektiğini vurguladı.

NTV Spor 17.07.2015 - 12:04
"Ramos'u bırakmayacağız!"

Real Madrid teknik direktörü Rafael Benitez, Sergio Ramos'un geleceğiyle ilgili soruları yanıtladı. Benitez, adı Manchester United ile anılan Ramos'u, takımın en önemli parçalarından biri olarak nitelendirdi ve olası transfere kapıyı kapadı.

Ramos ile de yaz boyunca takımdaki yeri hakkında konuştuğunu dile getiren Benitez, "O inanılmaz bir profesyonel. Ondan istediğimiz her şeyi yapıyor. Başkanımızın da daha önce söylediği gibi Ramos hiç bir yere gitmeyecek" dedi.

Benitez'in bu sözlerine karşın, Ramos hala takımda kalmak istediğini açıklamış değil. İspanyol basınına göre, Manchester United deneyimli savunmacıyı kadrosuna katmak için 60 milyon Euro'luk yeni bir teklife hazırlanıyor.
 
Benitez, kaleci Iker Casillas'ın olaylı şekilde Porto'ya gönderilmesine de değindi. Casillas ile yolların ayrılmasının bölünmeye yol açtığını dile getiren Benitez, krizi bir an önce arkalarında bırakmaları gerektiğini ifade etti.

Sayfa Yükleniyor...