Son aday Llorente!

Beşiktaş, Mario Gomez, Loic Remy ve Dame N'Doye'nin ardından Fernando Llorente ile de görüşmeye başladı. Menajeri aracılığı ile teklifi değerlendiren 30 yaşındaki oyuncunun ilk cevabı ise olumsuz oldu. Llorente'nin kararını değiştirmemesi durumunda Gomez transferini tamamlamak için temaslarını yoğunlaştıracak olan siyah beyazlılar, forvet transferini 1 hafta içinde tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

NTV Spor 17.07.2015 - 15:17
Son aday Llorente!

Forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İspanyol forvet Fernando Llorente'ye teklifte bulundu.

Son olarak Fiorentina forması giyen Mario Gomez ve kulübü ile masaya oturan yönetim, Alman oyuncu ile henüz anlaşmaya varamadı. Gomez ile ipleri koparmayan siyah beyazlılar, bir yandan da listedeki diğer isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Juventus forması giyen Fernando Llronte'nin menajeri ile görüşen yönetim, İspanyol oyuncuyu transfer edebileceklerini iletti. Menajeri aracılığı ile teklifi değerlendiren 30 yaşındaki oyuncunun ilk cevabı ise olumsuz oldu. Juventus ile 2017'ye kadar sözleşmesi olmasına rağmen takımından ayrılması gündemde olan 30 yaşındaki oyuncu, kariyerine İngiltere veya Almanya'da devam etmek istediğini siyah beyazlılara aktardı. Bu gelişme üzerine yeniden Mario Gomez'e yönelmesi beklenen yönetim Alman oyuncuya yeni bir teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Llorente'nin kararını değiştirmemesi durumunda Gomez transferini tamamlamak için temaslarını yoğunlaştıracak olan siyah beyazlılar, forvet transferini 1 hafta içinde tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Sayfa Yükleniyor...