"6 ay için..."

Galatasaray'ın, Arda Turan'ın kiralanmasıyla ilgili herhangi bir talebi yok! Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, kendilerinin bu konuda bir temasta bulunmadıklarını söyledi. Tanman, Arda'yı herkesin isteyeceğini ama 6 aylık bir transferin takıma olumsuz yansıyabileceğini de söyledi.

NTV Spor 18.07.2015 - 15:13
"6 ay için..."

Galatasaray Yöneticisi Cüneyt Tanman, Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ın kiraya verilme ihtimaliyle ilgili olarak, kendilerinin bir temasları bulunmadığını söyledi.

Anadolu Ajansı'na açıklama yapan Tanman, "Arda Turan'ı herkes ister, özellikle Galatasaray ister ama 6 ay için nasıl bir organizasyon olabileceği konusu zor bir durum" diye konuştu.
 
Arda'nın kiralanması durumunun hem oyuncu hem de Katalan ekibi için riskler taşıdığını dile getiren Tanman, "Arda için önemli bir yatırım yaptılar. Kiralanacak takımda sakatlık yaşayabilir. Barcelona, onun için maç yoğunluğu daha az bir takım tercih edebilir. Oyuncunun kiralanması yönünde benim veya bir başka yöneticimizin teması olmadı. Bunun gerçekleşme ihtimali zayıf. Ancak bu futbol ve her şey olabilir" değerlendirmesinde bulundu.
 
Cüneyt Tanman ayrıca, Arda Turan gibi önemli bir isim olsa bile sadece 6 ay için yapılacak transferin, takıma olumlu yansımayabileceğini savundu.

Sayfa Yükleniyor...