Trabzon'da Cardozo sevinci!

Yeni sezon öncesi hazırlıkları kapsamında Almanya'da ikinci etap kamp çalışmaları yapan Trabzonspor'da, Cardozo'nun sağlık durumu moralleri yükseltti.

NTV Spor 20.07.2015 - 11:17
Trabzon'da Cardozo sevinci!

Sezonun bitiminin ardından belindeki sakatlığı nedeniyle ameliyat olarak 6 ay sahalardan uzak kalması gündeme gelen Paraguaylı futbolcunun Arjantin'de yapılan özel tedavi ile durumunun iyi gitmesi sevinçle karşılandı.

Hollanda'da yapılan ilk etap kamp çalışmalarında takımla beraber olamayan ancak Almanya kampına getirilen Cardozo, çift kale maçlarda da performansıyla iyi bir görüntü ortaya koyuyor.

Geçen sezon ligde 17 gol ile bordo-mavili takımın en golcü oyuncusu olan futbolcu, Almanya kampında da yapılan antrenmanlardaki çift kale maçlarında yer aldı. Cardozo, ilk çift kale maçta attığı 5 golle iyi bir dönüş yaparken dikkatleri  yeniden üzerine çekti.

HURMA: CARDOZO, ÇALIŞARAK GELDİ
Kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma, Cardozo'nun sezon sonunda hem tedavisinin uygulandığını hem de çalışmalarını sürdürdüğünü ve durumunu iyi gördükleri futbolcuyu Almanya kampına getirdiklerini söyledi.

Cardozo'nun sağlık durumunun iyi olmasına karşın bir forvet oyuncusu daha almayı planladıklarını ifade eden Hurma, "Cardozo'nun durumu iyi gözüküyor ancak biz bir forvet transferi daha yapmak istiyoruz. Özellikle forvet mevkisine oyuncu transferlerinin maliyeti çok büyük. Oyuncunun transfer şartlarını kulübe uygun rakamlara getirerek transfer yapmak istiyoruz. Bu nedenle dikkatli davranıyoruz" ifadesini kullandı.

KAMPTA İLGİ ODAĞI
Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Almanya kampında bordo-mavili taraftarlar tarafından en çok ilgi gösterilen futbolcuların başında geldi.

Bordo-mavili taraftarların sevgi gösterisinde bulunduğu Paraguaylı futbolcu, imza verdiği ve fotoğraf çektirdiği taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle takımı taşıyan otobüse de güçlükle biniyor. Yıldız futbolcuya Almanlar da ilgi gösteriyor.

 

Sayfa Yükleniyor...