"Tüm takım hırslı ve azimli"

PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Spor Toto Süper Lig'den önce ligde kalıcı takım olmak için çalıştıklarını belirtti.

NTV Spor 21.07.2015 - 15:27
"Tüm takım hırslı ve azimli"

1461 Trabzon teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, yaptığı açıklamada, iyi bir kamp süreci geçirdiklerini, tüm futbolcuların çok iyi niyetli, hırslı ve azimli olduğunu söyledi.
     
Takımdaki herkesin lig yükseldiklerinin farkında olduğunu belirten Zıvalıoğlu, "Hepsi bunun bilincinde. Yeni transferlerimiz geldi, aramıza katıldı. Uyumlu ve ahenk içinde çalışıyoruz. Lige tam olarak hazır değiliz. Çalışmalarımız sürüyor ve hazırlık maçları yapacağız. Bunlardan sonra eksiklerimizi görüp, giderip, iyi çalışıp, iyi konsantre olup bir noktaya kadar takımı getirebileceğimizi düşünüyoruz" diye konuştu.
     
PTT 1. Lig için bir hedef koymadıklarını, sadece kalıcı olmaya çalışacaklarını aktaran Zıvalıoğlu, şunları kaydetti:
     
"Biz lig takımı olmak, ligde kalıcı bir takım olmak istiyoruz. Bizim bütün planlarımız buna göre ve buradan 'A Takıma' oyuncu yetiştirmek istiyoruz. Olursa tabii ki dışarıya oyuncu satmak. Süper Lig hedefimiz de var. Ona göre prosedürler ve bazı şeyler var ama biz Süper Lig'den önce kesinlikle ve kesinlikle lig takımı olmak üzerine çok çalışıyoruz. Bu, play-off da olur, 10'uncu veya 6'ncı sıra da olur. Biz hiç öyle bir hedef koymuyoruz. Sadece hedefimiz ligde kalıcı bir takım hüviyeti yakalamak. Bu, Trabzonspor için, pilot takımı için çok çok önemli bir şey. Lig takımı olduğu zaman çok daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum."
     

YABANCI FUTBOLCU TRANSFERİ
Zıvalıoğlu, şu anda 6 yeni ve genç transferin kampta bulunduğunu anlatarak, "Bunların arasına tecrübeli, yetenekli, takımı taşıyabilecek, takımı lig takımı yapabilecek yabancı oyuncular almayı düşünüyoruz. Ayrıca transfer bitti demeyelim. Bunun dışında 1994, 1995, 1996 doğumlu genç futbolcular yine gelebilir. Şu anda daha çok yurt dışına yoğunlaşmış durumdayız" ifadelerini kullandı.
     
Erzurum kampını 1 Ağustos'a kadar sürdürecek takım, 5 hazırlık maçı yapacak.

Sayfa Yükleniyor...