Son sözü City söyledi!

2015 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda İngiliz ekibi Manchester City, İtalya'nın Roma takımını penaltı atışları sonunda 5-4 yendi. İlk 11'de sahaya çıkan Romalı Salih Uçan 45 dakika forma giydi, Manchester Cityli Enes Ünal ise 73. dakikada oyuna dahil oldu.

NTV Spor 21.07.2015 - 15:49
Son sözü City söyledi!

Melbourne kentiyle aynı adı taşıyan kriket sahasında oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası Avustralya bölümünün 2. maçında, Manchester City ile Roma karşılaştı.

City'nin 62,5 milyon euro karşılığında Liverpool'dan transfer ettiği Raheem Sterling, yeni takımıyla çıktığı ilk mücadelenin 3. dakikasında fileleri havalandırdı (1-0). Milli futbolcu Salih Uçan'ın ilk 11'de sahaya çıktığı Roma, Pjanic'in 8. dakikadaki golüyle soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

İngiliz kulübü, Iheanacho'nun 51. dakikadaki golüyle 2. kez öne geçti. Roma, Bursaspor'dan transfer ettiği Enes Ünal'ın 73. dakikada oyuna girdiği Manchester City karşısında Ljajic'in 87. dakikada attığı golle skoru 2-2 yaptı. Kalan sürede başka gol olmayınca statü gereği mücadelenin galibini belirlemek için penaltı atışlarına geçildi.

Manchester City, 41 bin futbolseverin izlediği hazırlık maçını, penaltı atışları sonucunda 5-4 kazandı.

Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva olarak düzenleniyor.

Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint Germain (PSG) ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önde gelen kulüpleri de katılıyor.

Sayfa Yükleniyor...