Fener'in kabusuydu Karşıyaka'ya geldi

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro kurma çabasındaki Karşıyaka, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Senegalli forvet Djiby Fall'u İzmir'e getirdi.

NTV Spor 21.07.2015 - 18:24
Fener'in kabusuydu Karşıyaka'ya geldi

Menajeriyle birlikte kulüp binasında yöneticilerle bir araya gelen 30 yaşındaki futbolcunun, sözleşme detayları üzerinde yapılacak görüşmede bir sorun çıkmadığı taktirde yarın resmi imzayı atacağı bildirildi.

Geride bıraktığımız sezon Danimarka Süper Lig takımlarından Randers FC'de 25 maçta forma giyip fileleri 9 kez havalandıran 1.87'lik futbolcunun sözleşmesini aceleye getirmek istemeyen yöneticilerin, Yunan golcü Papadopulos'ta yaşanan sorunların tekrarlanmaması için dikkatli davrandığı bildirildi.

Fall'un menajeri ilk görüşmede sıkıntı olmadığını, imzada sorun çıkmayacağını söyledi.

FENERBAHÇE'YE KABUS YAŞATMIŞTI
Senegalli oyuncu, 14 Eylül 2006'da henüz 21 yaşındayken Fenerbahçe'ye karşı UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde forma giymişti. Özellikle İstanbul'daki ilk maçta Sarı-lacivertli savunmaya çok zor anlar yaşatan Djiby Fall, bu maçın ilk golüne de imza atmıştı.

Ancak Fenerbahçe, Danimarka ekibi Randers karşısında İstanbul'daki ilk maçı 2-1, deplasmandaki rövanşı da 3-0 kazanıp UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmıştı.

 

Sayfa Yükleniyor...