Karşılıklı suçlamalar!

Everton Menajeri Roberto Martinez ile oyuncusu John Stones'u kadrosuna katmaya çalışan Chelsea Menajeri Jose Mourinho arasında polemik yaşandı. Martinez, Chelsea'yi transfer dönemine uygun hareket etmemekle suçlarken, Mourinho "Bundan sonra transfer dönemi kapandığında teklif yapacağız" ifadeleriyle İspanyol menajere gönderme yaptı.

NTV Spor 22.07.2015 - 12:37
Karşılıklı suçlamalar!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho ile Everton Menajeri Roberto Martinez arasında ipler gerildi.

Mourinho, Everton'da forma giyen 21 yaşındaki savunma oyuncusu John Stones'u kadrosuna katmak istiyor. İngiliz futbolcu için 20 milyon sterlini gözden çıkaran Chelsea, Everton'ın bu teklifi reddettiğini açıkladı. Ancak bu açıklama Roberto Martinez'i kızdırdı. Martinez, Chelsea'nin gelişmeleri kamuoyuyla paylaşmasının transfer etiğine aykırı olduğu görüşünde.

Bu açıklamanın üzerine Martinez'in "ilginç bir dünyada" yaşadığını söyleyen Mourinho; "Bundan böyle bir sonraki sezon için teklifimizi transfer dönemi kapandığında; yani 1 Eylül'de teklifimizi yapacağız. Çünkü görünen o ki; 31 Ağustos'a kadar transfer piyasası kapalı. Biz açık olduğunu sanıyorduk ama yanılıyormuşuz" ifadeleriyle Everton menajerine gönderme yaptı.

Stones'u kadrosuna katmayı istediğini ve bu nedenle teklifi 32 milyon sterline kadar çıkarabileceklerini de sözlerine ekleyen Mourinho; "Transfer piyasası kural tanımaz. İsterseniz para ödersiniz, istemezseniz ödemezsiniz. Bu kadar basit" diye konuştu.

Everton'ın, 2013 yılında Barnsley'e 3 milyon sterlin ödeyerek renklerine bağladığı John Stones, Chelsea'ye 32 milyon sterline transfer olması halinde, en pahalı İngiliz savunma oyuncusu olacak.

Sayfa Yükleniyor...