Ramos için Çin'e gidiyor!

İspanyol AS Gazetesi, Real Madrid'in deneyimli savunmacısı Sergio Ramos'un, Manchester United ile sözlü anlaşmaya vardığını öne sürdü. Gazeteye göre başkan Florentino Perez, Çin'e giderek, takımda kalması için Ramos'u ikna etmeye çalışacak.

NTV Spor 22.07.2015 - 13:07
Ramos için Çin'e gidiyor!

Sergio Ramos, Real Madrid'den ayrılacak mı?

İspanyol AS Gazetesi'ne göre, yeni kontrat şartları konusunda Real Madrid yönetimi ile görüş ayrılığı yaşayan yıldız savunmacı, maaşını 2'ye katlamayı vaadeden Manchester United ile sözlü olarak anlaştı.

AS Gazetesi bu gelişme üzerine, başkan Florentino Perez'in, Ramos'u takımda kalmaya ikna etmek için Çin'e gideceğini yazdı. Halen Avustralya'da bulunan Real Madrid, Çin'in Guangzu ile Şangay kentlerinde Inter ve Milan'la hazırlık maçları yapacak.

Bu maçları izlemek için Çin'e gitme kararı alan başkan Perez, Ramos'u da United sevdasından vazgeçirmeye çalışacak. United yönetimi, Ramos için 60 milyon euro bonservis bedeli gözden çıkarmış durumda. United, yıldız savunmacıyı kadrosuna katmak için, kaleci David de Gea'yı da koz olarak elinde tutuyor. Manhester United Menajeri Louis van Gaal, Ramos transferi için açık kapı bırakmış; "Transfer işi bir süreçtir. Belki bay Ramos da bu sürecin bir parçasıdır" demişti.

Van Gaal, forvet hattı içinse adı basında hiç geçmeyen sürpriz bir isimle görüştüklerini açıklamıştı.

Sayfa Yükleniyor...