Bayern Vidal'i resmen açıkladı!

Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Vidal'in transferi için kulübü Juventus ve Arturo Vidal ile anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı.

NTV Spor 23.07.2015 - 10:43
Bayern Vidal'i resmen açıkladı!

Juventus Genel Menajeri Beppe Marotta'nın daha önce "Vidal, Juventus'tan ayrılmak istediğini bize iletti. Gitmek isteyeni tutabilmek için elimizde bir güç yok" dediği Arturo Vidal, Bayern Münih ile anlaştı. Transferi ise Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge açıkladı. Rummenigge, 28 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak, "Juventus ve oyuncu ile prensip anlaşmasına vardık. Sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzayı atacak" dedi. Rummenigge, oyuncunun gelecek hafta başında Bayern ile antrenmanlara çıkacağını da duyurdu.

Bayern'in, Vidal'in transferi için Juventus'a 40 milyon Euro, 5 yıllık anlaşmaya varılan Şilili oyuncuya da 27 milyon Euro ödeyeceği bildirildi.

Manchester United'a giden Bastian Schweinsteiger'in yerine transfer edilen Vidal, Bayer Leverkusen'de oynarken de Bayern'in gündemine gelmiş; ancak Şilili, 2011'de Juventus'un yolunu tutmuştu. Torino ekibinin formasını giydiği dört yılda 4 şampiyonluk sevinci yaşayan Vidal, siyah-beyazlıların geçen yıl Barcelona'ya 3-1 yenildiği Şampiyonlar Ligi finalinde de forma giymişti.

Sayfa Yükleniyor...