Galatasaray'da sinirler gerildi!

Muslera takımla ilk çalışmasına katılırken, antrenman sonrası Burak Yılmaz ile Lukas Podolski arasında kısa süreli gerginlikk yaşandı. Wesley Sneijder ise basın mensuplarına "Kilomla, kontratımla uğraşmayı bıraksın" diyerek tepki gösterdi.

NTV Spor 23.07.2015 - 13:55
Galatasaray'da sinirler gerildi!

Galatasaray, Avusturya'nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

Velden Belediyesi'ne ait tesislerde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün Celta Vigo ile yapılan maçta uzun süre alan isimler Hamit Altıntop, Alex Telles, Koray Günter, Olcan Adın ve Emre Çolak, yenileme çalışması yaparak idmanı tamamladı.

Diğer oyuncular ise kondisyon ve pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç oynadı.

ÇİFT KALE MAÇ SERT GEÇTİ
Oldukça çekişmeli geçen çift kale maç sırasında oyuncular zaman zaman birbirlerine sert girmekten de kaçınmadı.

Burak Yılmaz'la girdiği ikili mücadelede yerde kalan Jem Paul Karacan, sol dirseğinden sakatlık yaşadı. Yapılan buz tedavisinin ardından devam eden oyuncunun ağrısı olurken, bir süre koluna bandaj yapıldı ve idmanı bu şekilde sürdürdü.

Sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo, bir ikili mücadelede Umut Bulut'un kendisine sert girdiği gerekçesiyle tepki gösterdi. Teknik direktör Hamzaoğlu'na, "Hocam ne oluyor?" diye seslenen Melo'ya sarı-kırmızılı teknik adam, "Ne oldu? Ben görmedim" diyerek karşılık verdi.

Öte yandan, çalışmanın son bölümünde karnına top isabet ede Yasin Öztekin yerde kaldı. Oyuncu yapılan müdahalenin ardından çalışmaya devam etti.

BURAK-PODOLSKİ GERGİNLİĞİ
İdmanın tamamlanmasının ardından Galatasaraylı futbolcular Burak Yılmaz ile Lukas Podolski arasında gergin bir konuşma gerçekleşti.

Çift kale maçta kendisine pas vermediği için Podolski'nin Burak'a sitem ettiği öğrenilirken, Alman oyuncu, Burak'ın ortamı yumuşatmak için omzuna attığı kolunu ittirerek oradan ayrıldı.

POLDI'DEN AÇIKLAMA
Alman futbolcu antrenman sonrasında twitter hesabından konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı;

"Gazetelerin saçmalıklarını dinlemeyin. Antrenman maçını kaybettiğim için sinirliydim olay bu."

MUSLERA İLK ÇALIŞMASINA KATILDI
Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, yeni sezon öncesi takımla ilk çalışmasına katıldı.

Copa America'da Uruguay Milli Takımı forması giymesi nedeniyle izinli verilen ve kampa dün akşam dahil olan Muslera, bugün idmanlara da başlamış oldu.

Muslera'nın gelmesiyle Galatasaray takımında eksik oyuncu kalmadı.

Sayfa Yükleniyor...