Kutlu memnun kaldı

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, futbolcularının hazırlık çalışmalarındaki performanslardan memnun olduğunu söyledi.

NTV Spor 23.07.2015 - 15:39
Kutlu memnun kaldı
Kutlu, yaptığı açıklamada, çalışmalar kapsamındayaptıkları iki hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldıklarını belirtti. Alınansonuçlara bakmaksızın performans ve takımdaki uyumla ilgilendiklerini ifade eden Kutlu, şu ana kadar yapılan çalışmalarda futbolculara taktik vermekten ziyadedayanıklılık, arkadaşlık ve uyum üzerinde durduklarını dile getirdi.
     
Çalışmaların, hedefleri doğrultusunda ilerlediğine işaret eden Kutlu, "Futbolcularımın hazırlık çalışmalarındaki performanslardan memnunum. İki hazırlık maçı yapıp ikisini de kazanmak güzel. En azından takımı motive ediyor ve kazanma alışkanlığı oluşturmamıza vesile oluyor. Belirli bir süre sonra taktik çalışmalarına başlayacağız. Bunlarda da istediğimiz sonuca ulaşırsak lig bizim için güzel başlar. Şu an için herhangi bir sorun görünmüyor. Yeni transferlerimiz de takıma uyum sağladı ve arkadaşlık ortamı oluşmaya başladı. İnşallah sezon başladığında güzel futbol ortaya koyan bir ekip olarak dikkati çekeceğiz" şeklinde konuştu.
     
Ön libero, sol bek alternatifi ve santrfor mevkilerine transfer düşündüklerini vurgulayan Kutlu, ince eleyip sık dokuyarak kaliteli transferler yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...