Fırtına tura esti!

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Trabzonspor, sahasında 1-0 kazandığı maçın rövanşında Lüksemburg'un Differdange takımını deplasmanda da 2-1 mağlup etti ve 3. ön eleme turuna yükseldi.

NTV Spor 23.07.2015 - 21:36
Fırtına tura esti!

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda rövanşa çıktı... Avni Aker'de 1-0 kazandığı maçın rövanşında Lüksemburg'un Differdange takımını deplasmanda da 2-1 yendi ve adını 3. ön eleme turuna yazdırdı.

Bordo-mavililerin 3. ön eleme turundaki rakibi, Letonya'dan Jelgava'yı eleyen Makedonya'nın Rabotnicki takımı oldu.

Temsilcimiz Trabzonspor golü 19. dakikada buldu. Mehmet Ekici'nin soldan kullandığı serbest atışta, ceza alanında iyi yükselen Mustafa Yumlu'nun etkili bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Weber'in çeldiği topu Salih Dursun kafayla tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

RAKİP RABOTNICKI!

Sahasında aldığı 1-0'lık galibiyetin de avantajıyla rahat bir oyun sergileyen Bordo-mavililer, ikinci yarıda Sefa Yılmaz ve Kevin Costant'ın geliştirdiği bir pozisyonda gole yaklaşsa da Sefa kaleciyi, Costant da direği geçemedi.

Ev sahibi Differdange, 81. dakikada beraberliği sağladı. Sağ kanattan gelişen atakta Gauthier Caron ortasını ön direğe doğru gönderdi. Savunmadan seken top ceza sahası içi sol çaprazında Antonio Luisi'nin önünde kaldı. Luisi bekletmeden pasını altıpas içerisindeki arkadaşı Omar Er Rafik'e gönderdi. Er Rafik de bekletmeden vuruşunu yaptı ve skoru 1-1'e getirdi.

Ancak sonucu Trabzonspor'un golü belirledi. Erkan Zengin sol kanattan ceza sahasına girdi ve pasını ceza sahası içindeki Soner'i gördü. Soner topu kontrol etti ve sağ ayağı ile plase vuruşunu yaparak köşeden fileleri havalandırarak takımını 2-1 öne geçirdi ve 90+3'te maçın sonucunu belirledi.

Trabzonspor, Avni Aker'de 1-0 kazandığı maçın rövanşında Lüksemburg'un Differdange takımını deplasmanda da 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turuna yükseldi.

Differdange 03: 1 - Trabzonspor: 2
Stat:
Josy Barthel
Hakemler: Marco Borg, Duncan Sultana, Luke Portelli (Malta)
Differdange 03: Weber, Franzoni, Bukvic, Siebenaler,  Rodrigues (Dk. 70 Lebresne), Janisch, Pedro Ribeiro (Dk. 80 Bettmer), Sinani (Dk. 57 Luisi), Caron, Yeye, Er Rafik
Trabzonspor: Onur Kıvrak, Salih Dursun, Mustafa Yumlu, Uğur Demirok, Musa Nizam, Medjani (Dk. 90+4 Aytaç Kara), Constant, Mehmet Ekici (Dk. 59 Soner Aydoğdu), Yusuf Erdoğan (Dk. 72 Erkan Zengin), Sefa Yılmaz, Waris
Goller: Dk. 19 Salih Dursun, Dk. 90+3 Soner Aydoğdu (Trabzonspor) Dk. 81 Er Rafik (Differdange 03)
Sarı kart: Dk. 88 Salih Dursun (Trabzonspor)

Sayfa Yükleniyor...