"Hiçbir şeyden korkmam"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, kısa sürede yaptıkları 8 hazırlık maçının kazanma alışkanlığı için önemli olduğu görüşünde. Sarı lacivertlilerin teknik direktörü geçen sezon beklentileri karşılayamayan Diego'dan da övgüyle bahsetti.

NTV Spor 24.07.2015 - 10:42
"Hiçbir şeyden korkmam"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın felsefesi korkusuz olmak.

"HİÇBİR ŞEYDEN KORKMUYORUM"
Sarı lacivertlilerin 3-1 kazandığı Marsilya maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Portekizli teknik adam, "Ben futbolda hiçbir şeyden korkmuyorum. Bir fikre inanırsınız ve sonuna kadar gidersiniz. Futbolcular bana istediğimi verirse, sistem hiç önemli değil." diye konuştu.

"GEREKİRSE ÖLÜRÜM"
Sezon öncesi dönemde 8 hazırlık maçı yaptıklarını vurgulayan Pereira "Benim için hazırlık maçı diye bir şey yok. Hep kazanmak var. Bunu kafamıza sokmamız lazım. Benim için şampiyonun mantelitesi budur. Ölmek gerekirse de ölürüm orada" ifadelerini kullandı.

Portekizli teknik direktör oyuncuları hakkında da açıklamalarda bulundu. Hazırlık maçlarında hem orta sahada hem de hücum hattında kullandığı Diego'dan memnun kaldığını belirten Pereira "Diego kaliteli olduğu için iyi oynuyor. Geçen yılı bilemem ama benim çalışma tarzım ve anlayışıma göre işler iyi gidiyor. İstediğim oyunu oynamak için teknik, karakter ve zeka gerekir" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, transfer iddiaları için de "Teknik direktör hiçbir zaman memnun olmaz. Egoisttir. Hep fazlasını ister" yorumunda bulundu.

 

Sayfa Yükleniyor...