West Ham'ın ecel terleri!

Slaven Bilic'in takımı West Ham, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Malta ekibi Birkirkara’yı elerken ecel terleri döktü. Maçı 10 kişi tamamlayan West Ham, penaltı vuruşları sonucu tur atladı.

NTV Spor 24.07.2015 - 11:07
West Ham'ın ecel terleri!

Slaven Bilic'in çalıştırdığı Premier Lig ekibi West Ham United, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Malta Kupa Şampiyonu Birkirkara ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

İlk maçı son dakikada attığı golle 1-0 kazanan West Ham, Miccoli'nin golüyle yenik duruma düşmekle kalmadı; ilk yarının son dakikasında savunma oyuncusu James Tomkins kırmızı kart gördü. Böylece Avrupa Ligi'ne geçen sezon Premier Lig'in en centilmen takımı sıfatıyla Fair-Play kontenjanından katılan West Ham'ın 2. kez bir oyuncusu oyundan atılmış oldu.

2. yarıda gol olmayınca uzatmalara geçildi. Uzatma bölümünde Birkirkara da 10 kişi aldı; ancak skor değişmedi. Penaltı vuruşlarında ise gülen West Ham'dı. Takımın performansı ne Bilic'i ne de taraftarı memnun etti. Kulübün resmi internet sitesinde de maçın adamı olarak Malta deplasmanına takımlarını desteklemeye giden taraftarlar gösterildi.

 

Sayfa Yükleniyor...