Inter'in ısrarı sürüyor!

Inter'in Felipe Melo ısrarı sürüyor. İtalyan medyasına göre Inter, Galatasaraylı futbolcu için Yuto Nagatomo'yu teklif etti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun ise Gary Medel'in önerilmesi halinde takasa sıcak bakabileceği belirtildi.

NTV Spor 24.07.2015 - 12:24
Inter'in ısrarı sürüyor!

Galatasaray'da Felipe Melo krizi çözülmedi... Brezilyalı futbolcunun menajeri Inter'le görüşmelere devam ediyor.

Avusturya kampına katılan ve antrenmanlarda yer alan Felipe Melo, Türkiye'den ayrılma isteğinden vazgeçmedi. Brezilyalı futbolcunun ailesi de ayrılığa sıcak bakıyor.

Kampa katıldıktan sonra teknik direktor Hamza Hamzaoğlu ile özel olarak görüşen tecrübeli oyuncu, takımda mutlu olduğunu ifade etmişti. Ancak Melo, Inter'in şartları zorlaması halinde Galatasaray'dan ayrılacak.

Sarı kırmızılı kulüpten yıllık 3.1 milyon Euro kazanan ve 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Melo için takas formülü de devreye girebilir. Inter daha önce Galatasaray'a yedek oyuncularından oluşan bir takas listesi önermişti. Ancak sarı kırmızılılar bu listeyi kabul etmedi. İtalyan medyası, Yuto Nagatomo ismini yeniden gündeme getirdi. Melo'ya karşılık Nagatomo'nun verileceğini iddia eden Sky Sport Italia transferin yakın zamanda sonuçlanabileceğini iddia etti.

Fakat Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Nagatomo ismine sıcak bakmıyor. Hamzaoğlu, Melo'ya karşılık Gary Medel'in önerilmesi halinde bu transfere onay verebilir.

Sayfa Yükleniyor...