Gomez Kartal oluyor!

Beşiktaş Mario Gomez transferinde sona yaklaştı. Yıldız futbolcuyla el sıkışan yönetim, Gomez ile mevcut kulübü Fiorentına arasındaki mali konuların çözüme ulaşmasını bekliyor.

NTV Spor 24.07.2015 - 13:01
Gomez Kartal oluyor!

Beşiktaş Mario Gomez'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Alman futbolcuyla 1 hafta önce görüşen siyah beyazlı yönetim, yaklaşık 4 milyon Euro'luk yıllık ücret karşılığında Gomez'le el sıkıştı. Beşiktaş, golcü oyuncu ile Fiorentina arasındaki mali sorunun çözülmesini beklemeye başladı.

İTALYA'DA SICAK TEMAS
İtalyan ekibinden alacağı 2.5 milyon Euro karşılığında bonservisini talep eden Gomez'in kulübü ile uzlaşmak üzere olduğu öğrenildi. İtalya'ya giden Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, iki taraf arasındaki durumu yakından takip ederken, sorunun çözülmesi halinde 30 yaşındaki futbolcuya imza attıracak.

KRİTİK GÜN PAZARTESİ
Mario Gomez transferinin en geç pazartesi gününe kadar tamamlanması planlanıyor. Son anda bir sorun çıkmaması halinde Gomez'in siyah beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzalaması ve Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılması bekleniyor.

BONSERVİS BEDELİ YOK
Alman yıldız için Fiorentina'ya bonservis bedeli ödemeyecek olan yönetim, Mario Gomez'in anlaşmasında yer alacak bazı maddelerle oyuncuya yıllık ücreti dışında da ödemeler yapacak.

Sayfa Yükleniyor...