Real Madrid farklı

Avustralya'da düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda iki dev karşı karşıya geldi. Yeni sezona sıkı hazırlanan tarafların mücadelesinde Real Madrid, Enes Ünal'ın forma giydiği Manchester City'yi 4-1 mağlup etti.

NTV Spor 24.07.2015 - 15:09
Real Madrid farklı

Melbourne'deki mücadeleye hızlı başlayan taraf Real oldu. 21. dakikada Karim Benzema ile öne geçen İspanyol ekibi bu golden 4 dakika sonra Cristiano Ronaldo ile farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarının son dakikalarında Benitez'in öğrencileri Pepe'nin kafa vuruşuyla skoru 3-0'a getirdi. Devrenin son saniyelerinde ceza sahası önünde topu elle kontrol eden Ramos penaltıya sebebiyet verdi. Beyaz noktada hata yapmayan Yaya Toure farkı 2'ye indirdi: 3-1.

İkinci yarıda her iki teknik adam da bol bol oyuncu değiştirken Enes Ünal oyuna dahil olmadı.

Karşılaşmada Real Madrid'li Denis Cheryshev'in 73'teki golü maçın skorunu tayin etti: 4-1.

Bu sonuçla Real Madrid, turnuvanın Avustralya ayağında şampiyonluk sevinci yaşadı.

Bu yıl formatında değişikliğe gidilen Uluslararası Şampiyonlar Kupası, Kuzey Amerika-Avrupa, Çin ve Avustralya olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor.

Turnuvaya, aralarında İngiltere'den Manchester United, Chelsea ve Manchester City, İspanya'dan Barcelona ve Real Madrid, İtalya'dan Milan, Inter, Roma ve Fiorentina, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Portekiz'den Benfica gibi Avrupa futbolunun önden gelen kulüpleri de katılıyor.

Sayfa Yükleniyor...