"Anladım ki bu forma çok değerli"

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Luiz Rhodolfo, Avusturya kampında basın toplantısı düzenledi. Brezilyalı oyuncu Beşiktaş tarihine geçmek istediğini söylerken, havaalanındaki karşılaşmayla ilgili olarak da "Anladım ki bu forma çok değerli ve bu formayı en iyi şekilde temsil etmeye çalışıcağım" dedi.

NTV Spor 25.07.2015 - 15:43
"Anladım ki bu forma çok değerli"

İlk defa Avrupa'da oynayacağını söyleyen Rhodolfo, "Avrupa futbolunu yakın takip ediyorum. Hazırlık maçlarında daha iyi alışmaya çalışacağım. Beşiktaş'a çabuk alışacağımı düşünüyorum" dedi.

Beşiktaş'ın geçen sezon hava toplarında sıkıntılar yaşadığının hatırlatılması üzerine ise Brezilyalı oyuncu, "1.93 boyundayım. Hava toplarım iyidir ve önceden müdahele etmeye çalışıyorum. Defans oyuncuları olarak topla basit oynamamız gerekir. Ama ileri çıkarken de topu iyi dağıtmaya çalışırım" diye konuştu.

"ANLADIM Kİ BU FORMA ÇOK DEĞERLİ"
Beşiktaş taraftarını öven Rhodolfo, "Havaalanındaki karşılama çok farklıydı. Brezilya'da alışılmadık bir karşılama. Bana karşı yapılanları unutmuyorum. Anladım ki bu forma çok değerli. Bu formayı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım. Statta oynamak için sabırsızlanıyorum. Şu anda bile harika gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş tarihine damga vuran vatandaşları Zago ve Ronaldo gibi bir etki yaratıp yaratmayacağıyla ilgili soruyu ise Rhodolfo, "2 mükemlel stoper kulüp tarihine geçmişler. Bende bu kulübün tarihine geçmek istiyorum" diye yanıtladı.

Şenol Güneş'in oyunu ileride kurmak istediğinin söylelnmesi üzerine ise Rhodolfo, "Gremio'da da bu tarz bir oyun oynuyorduk. Hocamız Avrupa'da görev almış ve birlikte oynadığım diğer stoper arkadaşım da Avrupa'da oynamıştı. Biz de defans çizgisini neredeyle orta sahada kuruyorduk. Zorlanacağımızı zannetmiyorum" dedi.

Kariyerinde 26 golü olduğunu hatırlatan Brezilyalı stoper, "Son 2 senede Gremio'da 3 golüm var. Gremio 2 senedir Brezilya'nın en iyi defansı gösteriliyor. Ben de Brezilya'da bir kere, Bölgeseel Lig'de en iyi defans oyuncusu seçildim" diyerek başarılı istatistiğine göndermede bulundu.

Sayfa Yükleniyor...