"Türkler böyle diyorlar"

Bir grup Galatasaraylı taraftarın sahaya attığı maddeler nedeniyle yarıda kalan Udinese maçı sonrası Selçuk İnan yaşananlara tepki gösterdi.

NTV Spor 25.07.2015 - 23:50
"Türkler böyle diyorlar"
Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, olaylar nedeniyle tamamlanamayan Udinese maçı için "Çok üzgünüz. Yaşanmaması gereken olaylar bunlar" dedi.
     
Yaşananları tüm taraftara ve Türk insanına mal etmenin doğru olmadığını kaydeden Selçuk, sözlerini şöyle sürdürdü: "Birkaç kişinin yaptığı yanlış, herkese mal edilemez. Ben bunu yapan arkadaşlara bir şeyler söylemek istiyorum. Biz böyle insanlar değiliz. Yurt dışında insanlar böyle olayları gördüğü zaman, genellemeler yapıyorlar, 'Türkler böyle insanlardır' diyorlar. Hayır biz böyle insanlar değiliz. Biz eğlenen, en ufak şeyden mutlu olan insanlarız. Buraya maç izlemeye geldiğimizde, elimize çayımızı, kahvemizi alıp sadece bunun zevkini yaşamak daha doğru olsa gerek. Biz böyle insanlardık. Yine öyle insanlarız. Birkaç arkadaşın yaptığı gereksiz sevgi gösterisi hepimize zarar veriyor. Bize zarar verdi."
     
Avusturya'ya hazırlık kampı için geldiklerini hatırlatan sarı-kırmızılı futbolcu, "Bir hazırlık maçımız yarım kaldı ve oynayamadık. Rakip takımın hocası da güvenli şartlar olmadığı gerekçesiyle maça devam etmek istemedi. Bundan dersler çıkarmalıyız. Bunu yapan arkadaşlara uyarı da haddim değil aslında, sadece bir rica. Futbol güzel bir oyun. Yurt dışında insanlar aileleriyle birilikte gelip, futboldan zevk almaya çalışıyor. Biz bu tarafını örnek almalıyız işin. Üzgünüz. İnşallah bundan sonra benzer olaylar yaşanmayacak. Çünkü yeterince ağzımız yandı" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...