Sergio Ramos imzalıyor!

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi, Sergio Ramos'un eflatun-beyazlı ekiple sözleşme imzalayacağını iddia etti. Marca, Ramos'un kontrat şartlarının iyileştirileceğini yazdı.

NTV Spor 27.07.2015 - 15:01
Sergio Ramos imzalıyor!

Yeni sezon öncesinde Real Madrid'de en çok merak edilen konu Sergio Ramos'un takımda kalıp kalmayacağı. Eflatun-beyazlı ekiple sözleşmesi Haziran 2017'de sona erecek tecrübeli futbolcunun kendisine yeni bir kontrat teklif edilmemesi nedeniyle takımdan ayrılabileceği dedikoduları gündeme gelmiş, İspanyol ve İngiliz basını Ramos'un Manchester United'a transfer olmak istediğini iddia etmişti. Ancak gelen son haberlere bakılacak olursa; Sergio Ramos, 10 yıldır formasını giydiği takımda mücadele etmeye devam edecek.

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca Gazetesi, 29 yaşındaki savunma oyuncusunun Real Madrid ile yeni sözleşme imzalamaya çok yakın olduğunu yazdı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in takımın kamp yaptığı Çin'de tecrübeli oyuncuyla özel bir görüşme yaptığını aktaran Marca Gazetesi, kontrat şartlarının iyileştirilmesiyle Ramos'un İspanyol ekibinde kalmaya karar verdiği haberini sayfalarına taşıdı.

Marca, Ramos'un Real Madrid ile yıllık 10 milyon euro ücretle yeni bir sözleşme imzalayacağını yazdı. Sergio Ramos, geride kalan 10 sezonda Real Madrid ile bir Şampiyonlar Ligi ve 3 lig şampiyonluğu olmak üzere; toplam 10 kez kupa sevinci yaşadı.


 

Sayfa Yükleniyor...