"Şampiyonlar Ligi'ni çok özledik"

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe'de, kaptan Volkan Demirel, "Şampiyonlar Ligi'ni çok özledik" dedi.

NTV Spor 27.07.2015 - 15:03
"Şampiyonlar Ligi'ni çok özledik"

Volkan Demirel, ilk olarak geçen sezon Kadıköy'e yeteri kadar taraftar gelmediğinin hatırlatılması üzerine, "Geçen sene taraftar bakımından biraz kısır bir dönemdi. Beklenen taraftarı göremedik. Çeşitli nedenleri var. Bu sene kombine sayısı da gayet iyi. Normal bilet sayısı da bayağı olacaktır. Yarın güzel bir atmosfer olacaktır. Geçen sezonu geride bıraktık, artık önümüzde bakmamız gerekiyor.  Fenerbahçe bayrağını en yukarıya taşımak için, Fenerbahçe'ye gönül verenlerin el ele verip birlikte olması gerekir" dedi.

Takıma yeni gelen 8 ismi de değerlendiren Volkan demirel, "Yeni gelen arkadaşlar kendini ıspatlamış, yeterincce ismini duyduğumuz isimler. Çok kısa zaman zarfında çalışıyoruz ama birbirimize çok kısa sürede alıştık. Her şey çok güzel gidiyor. İstanbul'daki bütün hazırlıklarımız Shakhtar maçı içindi. 2 maçlı bir tur ve elimizden geleni yaparak iyi bir sonuç almak istiyoruz. Burada güzel bir skor alarak ikinci maça avantajlı bir şekilde çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin 707 gün sonra Şampiyonlar Ligi maçına çıkacağının hatırlatılması üzerine ise deneyimli kaleci, "Şampiyonlar Ligi'ni çok özledik. Şampiyonlar Ligi'ni güzel yerlerde bırakmıştık. İnşallah bu hedefi daha da yükselterek daha da başarılı sonuçlar alırız. Hem Şampiyonlar Ligi müziğini hem de logosunu çok özledim. İnşallah oraya gidip elimizden gelen en iyi mücadeleyi vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, "Volkan, iyi çalışırsa ondan daha iyisi yok" sözleri ve sezon başında Iker Casillas ile Ospina adlarının takımla anılmasını da yorumlayan Volkan demirel, "Ben her sene olduğu gibi elimden gelen çalışmayı ve azmi gösteriyorum. Kaledeki duruşumu göstermekten başka yapacak bir şey yok. Bu formanın değerini yükünü benden iyi kimse bilemez. Ben bana verilen şansı en iyi şekilde çalışıp değerlendirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Takıma yeni gelen kaleci Fabiano'yu da değerlendiren Volkan Demirel, "Fabiano da takıma yeni katılan transferlerimizden bir tanesi. Tabii ki Fenerabahçe'ye uzun yıllar hizmet edecektir ve elinden gelen iyi şeyi yapacaktır" dedi.

Savunma orta saha bloğunu da değerlendiren Volkan Demirel; "Her değişim futbol takımının ileri gitmesi içindir. Çok az çalışma zamanımız oldu. İlerleyen günlerde daha çok çalışarak daha iyi olacağız ve daha iyi konuma geleceğimizi düşünüyorum. İsabetli transferler olduğunu düşünüyorum. Elimden geldiği kadar takıma geriden oyun kurdurmaya çalışıyorum. Şimde önümde Kjaer ve Ba gibi çok tecrübeli isimler var. Onlarla iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" yorumunu yaptı.

Shakhtar'ın son 5 yıldır Şampiyonlar Ligi'nde oynadığının hatırlatılması üzerine de, "Bizim her teknik direktör ve oyuncuya saygımız var. Yarın sahaya çıkıp elimizden gelen iyi mücadeleyi sergilemeye çalışıcağız" demekle yetindi.

Sayfa Yükleniyor...