"Rövanş çok zor olacak"

Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kaldığı maç sonrası konuşan Jozef de Souza, rövanşın çok zor olacağını söyledi.

NTV Spor 28.07.2015 - 23:11
"Rövanş çok zor olacak"

Bireysel anlamda kendisi için için çok iyi bir karşılaşma olduğunu söyleyen Souza, "Maç içinde ritmimi koruydum. Çok iyi bir maç oldu. Taraftarlar hem benim hem takım için harika bir atmosfer yarattılar. Ama maalesef istediğimiz sonucu alamadık ancak rövanş için çok da kötü olmayan bir skor elde ettik. Orada atacağımız bir gol turu getirir" dedi.

Röövanşın çok zor olacağını söyleyen Souza, "Uzun zamandır birlikte oynayan bir takıma karşı oynuyoruz. Biz her şeyi yaptık. Özellikle ikinci yarı daha fazla topa sahip olduk. Onların kalemizde çok etkili olduğunu söyleyemem. İkinci maçta istediklerimizi sahaya yansıtabileceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yolun başında olduklarını vurgulayan Brezilyalı oyuncu, "Birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruz. Yeni takımız ve daha hızlı oynamak zorundayız. Bu takım için çok iyi transferler yapıldı ama birlikte az zamandır oynuyoruz. Taraftaralarımız bize sabretsinler. Çok kaliteli oyuncularımız var ve umarım ikinci maçı kazanırız. Çok iyi işler başaracağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...