"Eşinin kilolarıyla uğraşsın"

Chelsea menajeri Jose Mourinho, şimdi de, Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez'in eşiyle karşı karşıya geldi. Mourinho, Bayan Benitez'e kendisiyle uğraşmaktansa, eşinin fazla kilolarıyla ilgilenmesini tavsiye etti.

NTV Spor 29.07.2015 - 10:54
"Eşinin kilolarıyla uğraşsın"

Futbol dünyasında teknik direktörler arasındaki polemiklere alışığız. Özellikle de işin içinde Jose Mourinho varsa... Ancak Mourinho bugünlerde hiç de alışılmadık bir polemiğin içinde. Zira Portekizli menajer, Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez'in eşiyle karşı karşıya geldi.

Herşey, Bayan Benitez'in; "Kocam Real Madrid'in başına geçtiği günden bu yana, Mourinho'nun ardında bıraktığı sorunları temizlemekle meşgul" demesiyle başladı. Mourinho, Bayan Benitez'in bu açıklamasına, Barcelona'yı penaltılar sonucu yendikleri maçın ardından yanıt verdi.

Benitez'in eşinin kafasının karıştığını ifade eden Mourinho; "Bayan Benitez'in kocası Chelsea'de Roberto di Matteo'nun; Real Madrid'de ise Carlo Ancelotti'nin yerine geçti. Benim yerime geçtiği tek kulüp Inter'di. Orada da 6 ay içinde Avrupa'nın en iyi takımlarından birini paramparça etti" diye konuştu.
 
Bayan Benitez'in neden kendisine saldırdığını anlayamadığını belirten Mourinho; "Benimle konuşmaya bu kadar çok vakit ayıracağına; eşinin fazla kilolarıyla uğraşması daha doğru olur" dedi.

Sayfa Yükleniyor...