Süleyman Hurma istifa etti!

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

NTV Spor 29.07.2015 - 12:04
Süleyman Hurma istifa etti!

Trabzonspor'da kaptan Onur Kıvrak ile sportif direktör Süleyman Hurma arasında yaşanan gerginlik istifa getirdi. Süleyman Hurma görevini bıraktı.

Trabzonspor'da, Sportif Direktör Süleyman Hurma istifa etti. UEFA Avrupa ligi 3. ön eleme turu ilk maçında oynayacağı Rabotnicki maçı için Makedonya'ya giden bordo mavili takımda, kaptan Onur Kıvrak ile sportif direktör Süleyman Hurma arasında kriz yaşandı. 

Trabzonspor antrenmanına katılmayan deneyimli kaleci, disiplinsiz davranışları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. "Bana kadro dışı bırakıldığım söylendi" açıklamasını yapan Onur Kıvrak, apar topar Türkiye'ye döndü. Gece geç saatlerde Atatürk Havalimanı'na gelen Trabzonspor kaptanını 300 kadar taraftar karşıladı.

Trabzonspor taraftarı Onur Kıvrak'a yoğun ilgi gösterdi. Havalimanında taraftara seslenen Onur Kıvrak, "Kişiler geçici, Trabzonspor kalıcıdır. Önemli olan Trabzonspor. Bize görev verildiği sürece görevimizi yaparız" diye konuştu. Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma ile kaptan Onur Kıvrak arasında yaşananlar, camiada büyük yankı uyandırdı. Kriz, bordo mavili taraftarın tepkisine hedef olan Süleyman Hurma'nın istifa etmesiyle sonuçlandı.

"TRABZONSPOR İÇİN DOĞRU OLANI YAPTIM"
Makedonya'nın Üsküp şehrinden İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Hurma, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Doğru olanı Trabzonspor için yaptığımı düşünüyorum. Hayatım boyunca da doğrudan şaşmadım ama Trabzonspor camiası ve taraftarı başka bir durumu arz ediyorsa onu da kendileri bilir. Benim yapabileceğim bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Hurma, neden istifa ettiği yönündeki soruya yanıt vermezken, konuyla ilgili detaylı açıklamayı daha sonra yapacağını söyledi.

Trabzonspor'un takım kaptanı Onur Recep Kıvrak dün Süleyman Hurma'yla yaşadığı diyalogdan sonra kadro dışı kalmış ve takımın Üsküp'teki kampından ayrılarak İstanbul'a gelmişti. Bu gelişmeden 24 saat geçmeden Hurma da İstanbul'a gelerek istifa ettiğini duyurdu.

Sayfa Yükleniyor...