Ramos 2020'ye kadar kaldı

Real Madrid’den ayrılacağı öne sürülen tecrübeli defans oyuncusu Sergio Ramos kulübüyle olan sözleşmesini 2020’ye kadar uzattı.

NTV Spor 30.07.2015 - 00:08
Ramos 2020'ye kadar kaldı

İspanya Ligi ekiplerinden Real Madrid'de Sergio Ramos karar değiştirerek kulübünde kaldı.

Sezonun sona ermesinin ardından 6 milyon Euro'luk yıllık ücretinin 10 milyon Euro'ya yükseltilme isteği geri çevrilen 29 yaşındaki oyuncu, ayrılma kararı almıştı.

Takım arkadaşı Iker Casillas'ın Porto'ya satılmasına da tepki gösteren Ramos, Manchester United ile anlaşma noktasına gelmişti. Ancak ani bir kararla takımın sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Çin'e giden Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Sergio Ramos ile yaptığı görüşmenin ardından oyuncusunu kalması yönünde ikna etti.

Deneyimli futbolcu yıllık 9 milyon Euro net ücret karşılığında Real Madrid ile olan sözleşmesini 30 Haziran 2020'ye kadar uzattı. Sergio Ramos için Real Madrid, 23 Ağustos'ta başlayacak sezon öncesi resmi imza töreni düzenleyecek. Sergio Ramos, 2005'te Sevilla'dan 27 milyon Euro'ya transfer olduğu Real Madrid'de 445 maça çıkıp 55 gol attı.

Ramos, Real Madrid'de üç İspanya Ligi, iki İspanya Kupası, iki İspanya Süper Kupa, bir Şampiyonlar Ligi, bir UEFA Süper Kupa ve bir de FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu kazandı.

Sayfa Yükleniyor...