Kartal golcüsüne kavuştu...

Kartal golcüsüne kavuştu... Beşiktaş'ın kiralık olarak renklerine bağladığı Mario Gomez İstanbul'a geldi.

NTV Spor 30.07.2015 - 15:09
Kartal golcüsüne kavuştu...

Beşiktaş taraftarının günlerdir beklediği Alman golcü Mario Gomez İstanbul'a geldi.  

Gomez saat 15:00'te Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Yıldız futbolcuyu coşkulu bir siyah-beyazlı taraftar grubu karşıladı.

"SABIRSIZLANIYORUM"
Havalimanından ayrıldıktan sonra yolda BJK TV'ye açıklamalarda bulunan Mario Gomez, "Burada olduğum için çok mutluyum. Harika bir duygu. Bir an önce takımla çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Herkese 'merhaba' diyorum" dedi.

Siyah-beyazlı camia hakkında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Roberto Hilbert'ten bilgi aldığını aktaran Alman futbolcu, "Beşiktaş'ın çok güçlü bir taraftar grubu var. Hilbert ile de konuştuğumda bana dünyanın en büyük taraftar grubu olduğunu söylemişti. Onlarla karşılaşmak muhteşem bir duyguydu. Beni karşıladıkları için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"İNANILMAZ BİR STAT YAPILIYOR"
Yapımı devam eden Vodafone Arena'nın fotoğraflarını gördüğünü bildiren Gomez, "Fiorentina'da iyi bir taraftar grubu vardı ama burada dünyanın en büyük taraftar grubunun önünde oynayacağım. Vodafone Arena'nın fotoğraflarını gördüm. İnanılmaz bir stat yapılıyor. Orada oynamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

"ÜÇLÜ" ÇEKTİRDİ!
Taraftarların arasında geçerek kendisi için gelen minibüse binen Alman golcü, "Gomez ortaya üçlü çektir Kartal'a" tezahüratı üzerine kapıya geldi. Minibüsün kapısına gelerek taraftarları kırmayan Gomez, "üçlü" çektirdi.

 

 

Sayfa Yükleniyor...