Panathinaikos taraftarının ıslıkladığı Fatih Terim konuştu: Ayrılıyor mu?

Yunanistan Ligi Şampiyonluk Turu maçında Aris'e 1-0 mağlup olan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından tepkilere maruz kalmıştı. Kendi taraftarı tarafından ıslıklanan Terim, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında kendisine yönelik tepkiler ve takımdaki geleceğine ilişkin konuştu.

Haber Merkezi - NTV Spor 29.04.2024 - 10:41
Son Güncelleme: 29.04.2024 - 10:41
Panathinaikos taraftarının ıslıkladığı Fatih Terim konuştu: Ayrılıyor mu?

yönetimindeki , Süper Ligi Şampiyonluk Turu maçında Aris'i konuk etti. Karşılaimadan tek golle mağlup ayrılan Panathinaikos'ta taraftarlardan Fatih Terim'e maç sonu tepki vardı. Deneyimli hoca karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada tribünden yöneltilen tepkilere cevap verdi.

FATİH TERİM: İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM

Fatih Terim maçın ardından yaptığı açıklamada tepkilerle ilgili olarak, "Elbette haklılar. Maçtan sonra dışarı çıktım ve her şeyi üzerime aldım. İlk defa böyle bir şey yaşadım. Hele ki kaybettiğinizde, ilk yarıda diğer maçtan istediğinizi alıp işinizi yapamıyorsanız, bunun olması mantıklıdır." ifadelerini kullandı.

"HEPİMİZ FİNALE HAZIR BİR ŞEKİLDE GİDECEĞİZ"

Tepkiler ve şampiyonluğun zora girmesi sonrası ayrılık ihtimali üzerine de konuşan Terim muhabire verdiği cevapta, "Çok üzgünüm ama işimi etkilemiyor. Hepimiz finale hazır bir şekilde gideceğiz. Hadi Kupayı alalım, sonra seni Koropi'de bekleriz, kahve içip oradaki her şeyi konuşuruz."

"BAŞARAMADIK"

Karşılaşmayı da değerlendiren Terim, "Oynamak istediğimiz oyunda hiçbir şey değişmedi. Kendi sahamızda oynadığımız üç maçta ilk golü yedik. Play Off'larda bunları tersine çevirmek kolay değil. Bugün hızlanmamız ve daha iyi tepki vermemiz gerekiyordu. İlk bölümde başarılı olamadık. Ne yazık ki hiçbir şey yapamadık. Özellikle diğer maçtan da istediğimiz sonucu aldığımızı görünce bu işi daha iyi halledeceğimizi düşündüm. Başaramadık. Kritik anlarda tepki vermeliyiz. Bugün başaramadık." dedi.


Sayfa Yükleniyor...