Van Persie'ye özel program!

Shakhtar Donetsk ile yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, Robin van Persie takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı.

NTV Spor 31.07.2015 - 14:12
Van Persie'ye özel program!
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı ile 5 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ve 1 saat 45 dakika süren antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların, ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından iki gruba ayrıldığı, dar alanda maç yapıp, taktiksel ağırlıklı çift kale maçla çalışmayı tamamladığı belirtildi.

Sarı-lacivertlilerde sol alt adalesinde sertleşme olan Mehmet Topal'ın antrenmanın ikinci bölümüne katılmadığı, sakatlığı bulunan Gökhan Gönül'ün tedavi ve çalışmalarını özel program dahilinde takımdan ayrı sürdürdüğü, Robin van Persie'nin de takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı ifade edildi.

Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Sayfa Yükleniyor...