"Fark yaratmak istiyorum"

Luis Nani'nin hedefi Fenerbahçe'de fark yaratan, iz bırakan bir futbolcu olarak anılmak. Tüm kulvarlarda şampiyonluk mücadelesi vereceklerini belirten Portekizli futbolcu, teknik direktör Vitor Pereira'yla başarının kaçınılmaz olduğu görüşünde...

NTV Spor 31.07.2015 - 15:18
"Fark yaratmak istiyorum"

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Nani, kendisini sarı lacivertli kulüpte yeniden ispatlamanın peşinde...

Kulüp derigisine konuşan 28 yaşındaki futbolcu Manchester United ve Sporting Lizbon'da elde ettiği başarıları Fenerbahçe'de de yakalamak istediğini söyledi.

Nani, "Fenerbahçe'nin hırslarına ve isteklerine yardımcı olabilmek için kendimi son derece hazır, motive ve güçlü hissediyorum. Burada forma giyeceğim 3 yıl içinde camia tarafından benimsenen, fark yaratan ve en iyisini veren bir futbolcu olarak anılmak istiyorum" diye konuştu.

Takım olarak henüz birbirlerine alışma aşamasında olduklarını belirten Portekizli futbolcu, hedeflerini; Türkiye'deki tüm kupalar ve Avrupa'da gelinebilecek en üst seviye olarak belirledi.

Luis Nani, teknik direktör Vitor Pereira'dan da övgüyle bahsetti. Portekizli yıldız, "Psikolojik ve mental olarak çok güçlü bir teknik adam. Hedeflerine nasıl ulaşacağını çok iyi biliyor. Kendisinde bir şampiyonun duruşu var. Şans da yanımızda olursa, başarı kaçınılmaz olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yıldız futbolcu sıcak kanlı bir kişiliğe sahip olduğunu, bu durumun takıma uyum sürecini hızlandıracağını söyledi.

Nanı, sarı lacivertli taraftardan çok etkilendiğini, stattaki coşkunun kendisine ve takıma motivasyon sağlayacağı görüşünde olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...