"Henüz karar vermedim"

Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola, gelecek sezon takımdan ayrılıp ayrılmayacağına henüz karar vermediğini söyledi.

NTV Spor 31.07.2015 - 17:08
"Henüz karar vermedim"

Bundesliga'nın en çok şampiyonluk yaşayan kulübü Bayern Münih ile kontrat süresi gelecek yıl sonra erecek teknik direktör Pep Guardiola'nın, sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı konusu belirsizliğini koruyor.

İspanyol teknik adam, Almanya Süper Kupası finalinde karşılaşacakları Wolfsburg maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, kendisine hiçbir kulüpten teklif gelmediğini kaydetti.

Bayern Münih'teki kariyerinin devam edip etmeyeceği konusunda kapıyı açık bırakan 44 yaşındaki teknik adam, "Teknik direktör olarak elimden gelenin en iyisini yaptım, yapıyorum ve yapacağım" değerlendirmesinde bulundu.

Guardiola, kulüp yönetimi tarafından sözleşmesinin uzatılması yönünde teklif alıp almadığına ilişkin ise ''Bu konuda henüz karar vermedim. Konuşmak için daha zamanımız var. Burada olma imkanı verildiği için yönetime şükranlarımı sunuyorum'' ifadelerini kullandı.

Takımda çok fazla yabancı oyuncu bulunması nedeniyle Alman basını tarafında yapılan olumsuz eleştirilere de cevap veren İspanyol çalıştırıcı, "Bayern Münih Alman takımıdır ve gelecek 100 yılda da öyle kalacaktır. Korkmayın'' cevabını verdi.

Sayfa Yükleniyor...