van Persie turdan emin!

Fenerbahçe'in yıldız golcüsü Robin van Persie, Shakhtar Donetsk karşısında turdan emin. İlk maçtaki skorun kötü olmadığını vurgulayan Hollandalı futbolcu, sarı-lacivertli takıma uyum sürecini anlattı.

NTV Spor 31.07.2015 - 17:41
van Persie turdan emin!

Fenerbahçe'nin son transferi Robin van Persie kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Hollandalı golcü, ailesiyle birlikte İstanbul'a gelerek yeni ve keyifli bir maceraya atıldıklarını, herkesin kendilerine yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

"BÜYÜK GURUR YAŞADIM"
Havaalanındaki karşılamadan sonra ilk maça çıkacağı günü sabırsızlıka beklediğini aktaran Hollandalı, "Shakhtar Donetsk karşısında oyuna girerken büyük gurur yaşadım. Böyle harika bir taraftarın önünde olmak heyecan vericiydi" ifadelerini kullandı.

"10 GOL DE ATABİLİRİM..."
"Fenerbahçe için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum" diyen van Persie sözleşme süresinin veya gol sayısının önemli olmadığını, önemli olanın takım halinde tüm kupaları kazanmak olduğunu söyledi. Hollandalı yıldız, "10 gol de atabilirim, 50 gol de..." diyerek takım olgusuna vurgu yaptı.

"ASLA PES ETMEM"
Van Persie, Shakhtar maçında kaçırdığı pozisyonu değerlendiremediği için o anda kötü hissettiğini ancak hemen oyuna döndüğünü söyledi.

"Futbolda böyle şeyler var. Bir daha fırsat geleceğini biliyorum. Mental olarak çok güçlüyüm. Asla pes etmem. Denerim, denerim ve tekrar denerim" diye konuştu.

"FANTASTİK"
Rövanş maçı için de iddialı konuşan golcü oyuncu, ilk yarıda rakibin daha etkili olduğunu savunurken, Volkan Demirel'in birkaç pozisyondaki kurtarışını "fantastik" olarak değerlendirdi. İlk maçtaki 0-0'lık skorun kötü olmadığını ve deplasmanda mutlaka pozisyon bulacaklarına inandığını belirten van Persie, Shakhtar Donetsk'i eleyeceklerine inandığını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...