Galatasaray'da Melo belirsizliği!

Galatasaray'da Felipe Melo'nun Inter'e transferinde engeller bitmiyor. Brezilyalı futbolcu takımdan ayrılmak istediğini teknik ekibe söylese de, yönetim henüz Inter ile anlaşma sağlayamadı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise deneyimli futbolcunun takımda kalması için bir formül bulunmasından yana. Galatasaraylı yetkililer, TT Arena'daki hazırlık maçı öncesi Inter yöneticileri ile bir araya gelerek Melo'nun durumunu karara bağlayacak.

NTV Spor 01.08.2015 - 14:00
Galatasaray'da Melo belirsizliği!

Sarı kırmızılılarda Felipe Melo belirsizliği devam ediyor. Inter ile anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcu, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Ancak İtalyan ekibi, Melo için herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemiyor. Melo'ya karşılık Nagatomo kozunu sunan Inter'e Galatasaray'dan hayır cevabı gelmişti. Daha önce de yedek oyunculardan oluşan bir liste sunan İtalyan ekibini reddeden sarı kırmızılılar, Gary Medel isminde karar kılmıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Medel'in takıma katkı sağlayacağı fikrinde. Ancak Inter teknik direktörü Roberto Mancini, Medel'i bırakmak istemiyor.

Takımdan ayrılmak isteyen Melo için bir başka seçenek ise sözleşmesinin uzatılması. Brezilyalı oyuncu daha önce yönetimden zam ve sözleşme uzatılması yönünde talepte bulunmuş ancak reddedilmişti. Özellikle Nice ile oynanan hazırlık maçında orta sahadaki sıkıntıyı gören yönetim, Melo ile son kez görüşüp 1+1 yıllık sözleşme uzatmayı teklif edecek. Hamza Hamzaoğlu da Melo'nun takımda kalmasını istiyor. TT Arena'da oynanacak Inter maçı öncesi iki kulüp yetkilileri Melo konusunda önemli bir toplantı yapacak. Bu toplantı sonucunda Brezilyalı futbolcunun transferi netlik kazanacak.

Sayfa Yükleniyor...