Hamzaoğlu ideal 11'iyle sahada!

Geçen sezonu çifte kupa ile kapatan Galatasaray, bu sezon ilk kez kendi evinde taraftarının karşısına çıktı. Hamza Hamzaoğlu, Inter karşısında ideal kadrosunu sahaya sürerken belirsizliği devam eden Melo kadroya alınmadı.

NTV Spor 02.08.2015 - 20:40
Hamzaoğlu ideal 11'iyle sahada!

Sarı-kırmızılı takım, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki 6. özel maçta İtalya Serie A ekiplerinden Inter ile karşı karşıya geldi. Cim Bom, yeni sezonda ilk kez kapılarını taraftara açan Türk Telekom Arena'da yapılan mücadeleyle hazırlık maçlarını da tamamlamış oldu. Sarı-kırmızılılar, kendi sahasında son maçı ligin 33. haftasında 24 Mayıs'taki Beşiktaş derbisinde yapmıştı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig başlamadan son maçında 8 Ağustos Cumartesi günü Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda Bursaspor ile TFF Süper Kupa'da mücadelesinde karşı karşıya gelecek.
 
HAMZAOĞLU, İDEAL KADROYU SAHAYA SÜRDÜ
Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Inter karşısında ideal kadrosunu sahaya sürdü.

Genç teknik adam, kalede Fernando Muslera, savunmada Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Kadir Balta, Alex Telles, orta sahada Bilal Kısa, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, forvette ise Burak Yılmaz'ı oynattı.

Sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Semih Kaya'nın yer almadığı kadroda diğer oyuncular da yedek kulübesinde bekledi.

Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da mücadele eden ve kampa geç katılan Muslera, bu sezon ilk kez bir maçta forma giydi.
 
MELO KADROYA ALINMADI

Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini koruyan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, Inter maçının kadrosuna alınmadı.

Adı Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'e transfer olacağı iddia edilen Melo'ya İtalyan temsilcisine karşı yapılan maçta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından kadroda yer verilmedi.

MANCINI, 442 GÜN SONRA ARENA'DA
Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, 442 gün sonra Türk Telekom Arena'ya çıktı.

2013-2014 sezonunda Galatasaray'ı çalıştıran İtalyan teknik adam, Türk Telekom Arena'ya son kez 17 Mayıs 2014'te Kayseri Erciyesspor mücadelesiyle çıkmıştı. Aradan geçen 442 gün sonra yeniden Arena'nın çimlerine ayak basan Mancini, bu kez Galatasaray'a rakip oldu.

Mücadele öncesinde saha zeminini kontrol eden Mancini, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, futbolcular Sneijder ve Podolski'nin yanı sıra yardımcı kaleci antrenörü Claudio Taffarel ve A takım idari menajer yardımcısı Mert Çetin ile sohbet etti.

Galatasaray taraftarlarının sevgi gösterilerinde bulunduğu ve maç öncesinde tezahüratlar yaptığı Mancini, sarı-kırmızılı futbol severlerle özçekim yapıp, formalarını imzaladı.

Ayrıca karşılaşma öncesinde Mancini'ye Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın tarafından plaket ve adının yazılı olduğu "9" numaralı Galatasaray forması verildi.
 
PODOLSKI VE SNEIJDER ESKİ TAKIMINA KARŞI

Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski ile Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, eski takımı Inter'e karşı mücadele etti.

Sarı-kırmızılıların İngiltere'nin Arsenal Kulübü'nden kadrosuna kattığı Alman forvet, geçen sezonun devre arasında kiralık olarak transfer olduğu İtalyan temsilcisine karşı Galatasaray formasıyla oynadı. Transferiyle hazırlık maçının oynanmasına vesile olan Sneijder de eski takımına karşı süre aldı.

İki oyuncu da eski takımının futbolcuları, teknik ekibi ve görevlileriyle karşılaşma öncesinde sohbet etti.
 
YENİ TRANSFER RODRİGUEZ YEDEKLERDE

Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, yeni transfer Jose Rodriguez'i Inter maçında yedek soyundurdu.

Sarı-kırmızılıların İspanyol devi Real Madrid'den kadrosuna kattığı genç orta saha, dün ilk kez takımla antrenmana çıkmıştı. Rodriguez, Inter'e karşı oynanan hazırlık maçında yedekler arasında yer aldı.

SEYİRCİNİN İLGİSİ AZ OLDU
Galatasaray taraftarları, İtalyan devi Inter ile yapılan maça ilgi göstermedi.

Türk Telekom Arena'daki sezonun ilk maçında tribünlerin çok büyük bir kısmı boş kalırken, az sayıda taraftar takımlarını desteklemek için stada geldi.

Inter müsabakasını yaklaşık 10 bin taraftar tribünden izledi.

Sayfa Yükleniyor...