Göztepe'de hedef Süper Lig!

Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, asıl hedeflerinin 2 yıl içinde Süper Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.

NTV Spor 04.08.2015 - 16:30
Göztepe'de hedef Süper Lig!

PTT 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Bu sene Süper Lig'e çıkarsak çok mutlu olacağız ama çıkmazsak da dünyanın sonu değil, gelecek sene çıkarız" dedi.

Göztepe'nin Urla'daki tesislerinde gazetecilerle bir araya gelen Sepil, yaptığı açıklamada, Türkiye'de Gençlerbirliği ile borcu olmayan 2 kulüpten biri olduklarını, geçen sene yaşadıkları şampiyonluğun ardından yaptıkları transferlerle iyi bir takım kurduklarını söyledi.

İKİ SENE İÇİNDE SÜPER LİG'E ÇIKAMAZSAK SUKUTU HAYAL OLUR
İki yıl içinde Süper Lig'e çıkmak istediklerini kaydeden Sepil, "İki sene içinde çıkamazsak bizim için sukutu hayal olur. Bu sene çıkabilir miyiz, çıkabiliriz tabii ki. Ama bu sene çıkacağız, şampiyon olacağız diye yola çıkmadık. Bunun bizim üzerimizde camia üzerinde baskı oluşturacağını biliyoruz. Bu sene Süper Lig'e çıkarsak çok mutlu olacağız ama çıkmazsak da dünyanın sonu değil, gelecek sene çıkarız. Bu çerçevede bir transfer politikası izledik. Bugüne kadar görüştüğümüz futbolcular içinde Göztepe 1. Lig'de o yüzden 'gelemem' diyen çıkmadı."

Ligde ilk hafta karşılaşacakları Elazığspor maçını oynamak için İzmir dışında bir alternatif aradıklarını kaydeden Sepil, bu yer konusunda Bursa'nın daha ön planda olduğunu ve konunun 1-2 gün için netleşeceğini kaydetti.

Sepil, Elazığspor müsabakasını deplasmanda oynama konusunda rakipleriyle anlaştıklarını ancak federasyonun 6 ayrı takımdan çeşitli nedenlerle aynı müracaatı aldığı için bunu reddettiğini söyledi.

MAÇLAR MANİSA'DA OYNANACAK
Bu sezon maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamayı planladıklarını kaydeden Sepil, "İlk yarı sonunda belki Doğanlar Stadı'nda oynama konusunda bir düşünürüz" dedi.

Göksel Aksel Stadı'nın yerine yapılacak yeni stat konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin meclis kararını beklediklerini hatırlatan Sepil, "Göztepe gibi 90 yıllık bir kulübün bugün stadı yoksa bu İzmir'in de Türkiye'nin de Göztepe'nin de ayıbıdır. En üzücü olan kısmı, hiç kimse ne Ankara, ne de İzmir'deki lokal idareler bunun için bir gayret içine girmemiş. PTT 1. Lig'de 18 takım var, ligde stadı olmayan 3 takım var. 3'ü de İzmir takımı. Süper Lig'e çıkma hedefinde olan İzmir takımlarının stadı yok. Bu konuda herkesi suçlamak lazım. Ayın 10'unda belediye meclisinin kararının ardından belediyenin engeli olmayacak. Statsız Göztepe başarılı olamaz." dedi.


 

Sayfa Yükleniyor...