Mourinho'dan anlaşmazlık itirafı!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, kulübün sahibi Roman Abramovich ile olan diyaloğunu anlattı. Portekizli çalıştırıcı, Abramovıch ile çalıştığı ilk dönemde bazı görüş ayrılıkları yaşadığını itiraf etti.

NTV Spor 04.08.2015 - 16:32
Mourinho'dan anlaşmazlık itirafı!

Premier Lig'de yeni sezon heyecanı bu hafta sonunda oynanacak maçlarla başlıyor. Sezonun favori takımlarından biri de jose Mourinho yönetimindeki Chelsea. Londra kulübündeki ilk döneminde 2 kez şampiyonluk kupasını havaya kaldıran Portekizli menajer, kulübün patronu Roman Abramovıch ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle, Eylül 2007'de görevinden ayrılmıştı.

2013 yılında yeniden Chelsea'ye dönen Mourinho, geçmişte Abramovich ile yaşadıkları sorunları aştıklarını söyledi. “İlk dönemde bazı görüş ayrılıklarımız oluyordu ancak şu an hiçbir sorunumuz yok" açıklamasında bulunan Mourinho, Rus işadamının kendisinden şampiyonluk sözü istediğini ifade etti. Chelsea'deki 2. döneminin ilk yılında bu talebi gerçekleştirmeye çok yaklaştıklarını belirten Portekizli menajer, geçen sezon mutlu sona ulaşmayı başardıklarını hatırlattı.

Yeni sezon öncesi şampiyonluk yolundaki rakiplerini de değerlendiren Mourinho, Arsenal'in çok iyi oyuncularının bulunduğunu, Manchester City'nin son 5 yılda 2 şampiyonluk kazanan izlemesi keyifli bir ekip olduğunu, Liverpool ve Manchester United'ın da yatırımlarıyla dikkate değer takımlar haline geldiğini vurguladı. Chelsea, Premıer Lig'de sezonun ilk maçını cumartesi günü sahasında swansea ile oynayacak.

Sayfa Yükleniyor...