Angel di Maria'dan açık mektup!

Paris Saint-Germain'in yeni transferi Angel di Maria, Manchester United taraftarına açık bir mektup yazdı. Arjantinli forvet, beklentileri karşılayamadığı gerekçesiyle United taraftarından özür diledi.

NTV Spor 07.08.2015 - 11:05
Angel di Maria'dan açık mektup!

Angel di Maria, Premier Lig rekoru ile Manchester United'a transfer olduğunda kendisinden beklentiler büyüktü. Ada macerasına çok iyi başlayan Angel Di Maria, ilk 4 maçta 3 gol atıp; 3 de asist yaptıktan sonra hızla gözden düştü. Sakatlığı nedeniyle 2 ay takımından ayrı kalan Arjantinli forvet, yokluğunda çok başarılı bir performans gösteren Ashley Young'dan formasını geri alamadı ve Manchester United yönetimi de sezon sonunda Di Maria'yı, Paris Saint-Germain'e satma kararı aldı.

Yıldız oyuncu, Fransız ekibi ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra, United taraftarına açık bir mektup yazdı. Beklenen performansı gösteremediği için taraftardan özür dileyen Angel di Maria, mektubunda; "Elimden gelen her şeyi yaptım. Futbol matematik değil. Maalesef işler her zaman beklediğiniz gibi gitmiyor. Hepinizin bana güvendiğini biliyorum. Beklentilerinizi karşılayamadığım için çok üzgünüm. Kısa süre için de olsa bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur duyuyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...