Pellegrini sürprizi!

Manchester City yönetimi, menajer Manuel Pellegrini'nin sözleşmesini Haziran 2017’ye kadar uzattı. City'nin, gelecek sezon takımı Pep Guardiola'ya emanet edeceği iddia ediliyordu.

NTV Spor 07.08.2015 - 13:52
Pellegrini sürprizi!

Manchester City'nin, geçen sezonu kupa alamadan tamamlaması üzerine uzun süre, menajer Manuel Pellegrini ile yolların ayrılacağı konuşulmuştu. Ancak City bu sezona da Pellegrini yönetiminde girdi. Buna karşın Pellegrini'nin kulüpte kalıcı olmadığı; gelecek sezon yerini Pep Guardiola'ya bırakacağı öne sürülüyordu. Guardiola'nın, Bayern Münih ile sözleşmesini yenilemeye yanaşmaması da iddiaların güçlenmesine neden oluyordu. İşte böyle bir ortamda, City yönetimi sürpriz bir şekilde, Pellegrini'nin sözleşmesinin Haziran 2017'ye kadar uzatıldığını duyurdu. Pellegrini ile birlikte tüm ekibinin de sözleşmesi yenilendi.

Şilili menajer geçtiğimiz günlerde, yeni sezonda şampiyon olacaklarından hiç bir kuşkusunun bulunmadığını söylemişti. Manchester City'de 3. yılına giren Pellegrini, ilk sezonunda kulübü şampiyonluğa taşımıştı.

Sayfa Yükleniyor...