Süleyman Seba unutulmadı!

Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba, 1. ölüm yıldönümünde unutulmadı.

NTV Spor 13.08.2015 - 10:43
Süleyman Seba unutulmadı!

TFF'nin yanı sıra ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray da Seba için mesaj yayınladı.



Galatasaray'ın resmi internet sitesinde yer alan anma mesajında, "Vefatının birinci yılında, taraflı tarafsız her futbolseverin sevgisini kazanmış değerli spor adamı ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün efsane Başkanı Süleyman Seba'yı saygı ve rahmetle anıyoruz
Galatasaray Spor Kulübü" denildi.

FENERBAHÇE


Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde ise Seba mesajı yayınlanırken, "Türk Sporunun unutulmaz ismi, Beşiktaş Kulübü'nün efsanevi onursal başkanı Süleyman Seba'yı sonsuzluğa uğurlayalı tam 1 yıl oldu.

Türk Futboluna kazandırdığı değerlerle asla unutulmayacak olan Süleyman Seba'yı, vefatının 1. yıldönümünde saygıyla anıyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü" denildi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU
TFF ise "Süleyman Seba'yı saygıyla anıyoruz"  başlığıyla yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

"Beşiktaş Onursal Başkanı, kıymetli spor adamı Süleyman Seba'yı geçtiğimiz yıl bugün kaybettik. Taraftarlığında diğer renklere saygısı, futbolculuğunda meslektaşlarına karşı efendiliği, yöneticiliği ve başkanlığında centilmenliği ve ömrünün sonuna kadar da duruşuyla, hayatının her aşamasında futbolun saygınlığı konusunda hepimize örnek olan, adını Süper Lig'in 2014-2015 sezonuna vermekten onur duyduğumuz Sayın Süleyman Seba'yı aramızdan ayrılışının birinci yılında saygı ve rahmetle anıyoruz.

Türkiye Futbol Federasyonu"

Sayfa Yükleniyor...