"Skor gerçeği yansıtmıyor"

Premier Lig'de sezonun ilk dev maçı Etihad Stadyumu'nda, Manchester City ve Chelsea arasında oynandı. Manchester City, son şampiyon Chelsea'yi 3-0 mağlup ederken, Chelsea Menajeri Jose Mourinho, bu skorun gerçeği yansıtmadığını savundu.

NTV Spor 17.08.2015 - 13:11
"Skor gerçeği yansıtmıyor"

Premier Lig'de haftanın maçında Manchester City ve son şampiyon Chelsea karşı karşıya geldi. Rakibinden oyun olarak üstün bir performans sergileyen ev sahibi City, karşılaşmayı Sergio Agüero, Vincent Kompany ve Fernandinho'nun golleriyle 3-0 kazandı.

Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, maçın ardından, hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Chelsea kalecisi Asmir Begovic'in başarılı performansıyla farkın açılmasını önlediğini söyleyen Şilili çalıştırıcı, kötü oynadıkları anlarda bile Chelsea'ye pozisyon vermediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz hafta takım doktoru Eva Carneiro'yla yaşadığı polemikle gündeme gelen Chelsea Menajeri Jose Mourinho ise tabelada yazan skorun gerçeği yansıtmadığı görüşünde. Mourinho, maça kötü başladıklarını ancak ikinci yarıda işleri yoluna koyup oyunun kontrolünü ele geçirdiklerini savundu. Buna karşın kendi hataları nedeniyle böyle bir sonucun ortaya çıktığını söyledi. Portekizli menajer, ikinci yarıya kaptan John Terry ile başlamamasını ise taktiksel bir değişiklik olarak açıkladı. City'nin kontra ataktaklarını engellemek için savunmada daha hızlı bir oyuncuya ihtiyaç duyduğunu söyleyen Mourinho, bu nedenle Terry'nin yerine Kurt Zouma'yı oyuna aldığını ifade etti. Bir süre sonra Terry ile ilgili sorulara sinirlenen Mourinho; "Bunu neden Terry'i daha önce yedek bırakan Rafael Benitez veya Roberto di Matteo'ya sormuyorsunuz. Terry, takımın başına geçtiğim günden beri her maçta forma giydi" diyerek serzenişte bulundu.

Sayfa Yükleniyor...