Stones pazarlığı!

Premier Lig’e kötü bir başlangıç son şampiyon Chelsea, Everton'ın genç savunmacısı John Stones için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Mavilerin, Everton'a son teklifi 42 milyon Euro.

NTV Spor 18.08.2015 - 12:38
Stones pazarlığı!

Önce Swansea ile evinde 2-2 berabere kalan; ardından da Manchester City'e 3-0 yenilen Chelsea'de, savunma alarm sinyalleri veriyor. Öyle ki; menajer Mourinho, City maçının devre arasında, en güvendiği savunma oyuncusu John Terry'i kenara almak zorunda kaldı. Portekizli menajer böylece Chelsea'nin başındaki 177. Premier Lig maçında ilk kez Terry'i oyundan çıkardı.

Maviler, Premier Lig'e çok kötü başlayınca, Everton'ın 21 yaşındaki savunma oyuncusu John Stones için yaptığı teklifi arttırma kararı aldı. Stones için Everton'a önce 28 milyon Euro, ardından da 36 milyon Euro öneren Maviler, son olarak masaya 42 milyon Euro koydu. Ancak Everton'ın bu teklife de olumsuz yanıt vermesi bekleniyor. Bununla birlikte İngiliz basınına göre Stones'un kafası karışmış durumda. Büyük potansiyeli bulunan savunma oyuncusunun, Chelsea'ye gitmek istediği söyleniyor.

Sayfa Yükleniyor...