"Muslera ve Burak satılık değil"

Galatasaray, transferde hareketli günler yaşıyor... Sarı-kırmızılı kulübün genel sekreteri Fatih İşbecer, Muslera ve Burak Yılmaz için teklif geldiği iddialarına cevap verirken, transfer hedefleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 18.08.2015 - 18:19
"Muslera ve Burak satılık değil"

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Fatih İşbecer, gündemdeki transfer çalışmaları ile ilgili NTV Spor'a özel açıklamalar yaptı. İşbecer, "Burak Yılmaz ve Fernando Muslera satılık değil. İki oyuncumuza da resmi teklif gelmedi. Üstelik, teklif gelse bile satmayı düşünmüyoruz. Ayrıca Oumar Niasse ve Uğur Demirok ile de ilgilenmiyoruz" şeklinde konuştu. 

Son günlerde Fernando Muslera ve Burak Yılmaz ile ilgili İngiliz kulüplerinin transfer iddiaları basında sıkça yer almıştı. Bu iddialara da cevap verenİşbecer, "Muslera da Burak da bizim önemli oyuncularımız. Galatasaray'da başarıyla forma giyiyorlar. Bazı iddialar ortaya atıldı, ancak bunların neden yazılıp çizildiğini anlamıyoruz. Biz iki oyuncumuzdan da çok memnunuz, onlar da Galatasaray'da oynamaktan mutlu. Ayrıca bize ulaşan resmi teklif yok. Resmi teklif gelse bile Muslera ve Burak satılık değil" diye konuştu.

Burak Yılmaz'ın Medicana Sivasspor maçında oyuna girdikten sonra fark yarattığının görüldüğünü ifade eden Fatih İşbecer, "Sivas deplasmanında Burak'ın ne kadar hırslı ve bu takımın ne kadar önemli bir parçası olduğunu gördük. Burak, Türkiye'nin en iyi golcüsü. Bu sezon da büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren İşbecer, "Oumar Niasse şu an transfer listemizde bulunmuyor. Ayrıca Uğur Demirok konusunda da herhangi bir girişimimiz olmadı, kesinlikle ilgilenmiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

 

Sayfa Yükleniyor...