Devler Ligi'nde heyecan devam ediyor!

Şampiyonlar Ligi Playoff turunda bu gece 5 maç daha oynanacak. Fenerbahçe'yi eleyen Shakthar Donetsk, Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek. Gecenin en zorlu eşleşmesi ise Valencia ile Monaco arasında oynanacak.

NTV Spor 19.08.2015 - 12:12
Devler Ligi'nde heyecan devam ediyor!

Şampiyonlar Ligi Playoff turunda heyecan sürüyor. Grup süreci öncesi, bu gece 5 maç daha oynanacak. Gözlerin en fazla üzerinde olduğu maç Valencia ile Monaco arasında. Geçen sezon, Nuno Espirito Santo yönetiminde büyük bir çıkış yapan Valencia, evinde Fransız takımları karşısındaki üstünlüğünü sürdürmek amacında.

Valencia, 2012-13 sezonunda Paris Saint Germain'e yenilmeden önce, Fransız takımları ile evinde yaptığı 8 maçı da kazanmıştı. Monaco ise önemli oyuncularını kaybetmesine karşın sezona iyi girdi. Teknik direktör Leonardo Jardim'in, çok zor gol yiyen bir takım haline getirdiği kırmızı-beyazlıların bir başka avantajı, La Liga'nın aksine, Fransa Ligi'nin başlamış olması.

Fenerbahçe'yi eleyen Shakthar Donetsk ise Rapid Wien'in karşısına çıkacak. Avusturya ekibinin bir önceki turda Ajax'ı elediğini hatırlatan teknik direktör Mircea Lucescu çok dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Rapid Wien'in çok golcü bir takım olduğunu hatırlatan Lucescu, rakiplerinin savunmadaki zaaflarını değerlendirebilecek hızlı oyunculara sahip olduklarını hatırlattı.

Rapid teknik direktörü Zoran Barisic ise favorinin Shakthar olduğunu vurguladı. Barisic bununla birlikte, takımının bir sürpriz daha yapabileceğine inanıyor.

Gecedeki diğer maçlarda Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile Hırvat ekibi Dinamo Zagrep, artık Şampiyonlar Ligi'nin kapısından dönmek istemeyen İskoçya şampiyonu Celtic ile İsveç ekibi Malmö ve İsviçre şampiyonu Basel ile İsrail'den Maccabi Tel Aviv karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...