Pedro resmen Chelsea'de

Barcelona'nın deneyimli forveti Pedro bundan böyle Chelsea'nin başarısı için mücadele edecek. Maviler bu transfer için Katalan kulübüne 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

NTV Spor 20.08.2015 - 11:34
Pedro resmen Chelsea'de

Transfer döneminde adı uzun süre Manchester United ile anılan Pedro son anda devreye giren Chelsea ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Premier Lig'e çok kötü giren Maviler, Pedro'nun 30 milyon euroluk sözleşme fesih bedelini ödemeyi kabul etti. 28 yaşındaki Pedro, Messi - Neymar - Suarez üçlüsünün arkasında forma şansı bulamamaktan yakınıyordu.

Pedro tam bir kupa koleksiyoncusu... Deneyimli oyuncu Barcelona ile 3 Şampiyonlar Ligi, 5 La Liga, 3 İspanya Kupası, 3 UEFA Süper Kupası, 2 de Kulüpler Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Pedro, Sevilla ile Barcelona'yı karşı karşıya getiren son Süper Kupa finalinde de uzatma bölümünde takımına kupayı getiren golü atmıştı.

Pedro ayrıca İspanya Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğu ve Dünya Kupası zaferi yaşadı. Chelsea forması giyeceği için çok mutlu olduğunu dile getiren Pedro, yeni takımında da kupalar kazanmaya devam etmek istediğini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...